Közösségi információmegosztás

A termekenyvagyok.hu weboldal közösségi információmegosztás elvén működik, szakemberek bevonásával.

A termékenység témájának útvesztőjében könnyű eltévedni. Amikor egy pár gyermeket szeretne és a gólya nem talál olyan könnyen oda hozzájuk, rögös út veszi kezdetét. Információgyűjtés, orvosi vizsgálatok, diagnózisok, kezelések, mélypontok, remények, alternatív terápiák, vitaminok, gyógyszerek, termékenységi központok, stb… Folyamatos pro és kontra érvek cikázása, amibe egy idő után bele lehet csavarodni. Az egyik orvos ezt mondja, a másik azt mondja, sokszor meg semmit nem mond. Egy babáért küzdő pár sokszor érzi magára utalva magát. Saját magának kell kinyomoznia a megoldást a problémájára.

Ki írhat a termekenyvagyok.hu-ra? 

A termekenyvagyok.hu-ra bárki írhat, aki úgy érzi, van mások számára hasznos mondanivalója a témában.

vagy szakemberek- orvosok, természetgyógyászok, pszichológusok, dietetikusok, jogászok, stb..-

vagy érintettek- valamilyen formában van személyes tapasztalatod a termékenység témájával kapcsolatban, amit szeretnél másokkal megosztani, mert neked segített és úgy gondolod, másnak is segítség lehet.

Mitől lesz így hiteles a termekenyvagyok.hu-n megjelenő információ? 

A termekenyvagyok.hu weboldal éppen a közösségi információmegosztástól hiteles. Minden írást szerkesztünk és lektorálunk a megjelenés előtt. Mivel a termékenység, a fogantatás, az új élet születésének témája a sok tudományos ismeretanyag mellett mind a mai napig misztikus maradt, így ha személyes tapasztalatot osztasz meg és az nincs orvoslilag alátámasztva, de tapasztalatilag eredményes, mindenképp megosztásra kerül. Az oldal célja éppen az is, hogy egymás tapasztalataiból is tanuljunk, inspirálódjunk.

Írni szeretnék. Hogyan tudom elküldeni az írásomat? 

Egy gyors regisztráció után már tudsz is írni a termekenyvagyok.hu-ra. Az írásaidat lektoráljuk és szerkesztjük a megjelenés előtt. Ha valami kérdésünk merül még föl az írásoddal kapcsoltban, akkor azt jelezzük feléd.

Az info@termekenyvagyok.hu-ra tudod elküldeni az írásodat.