Legyél te is a csapat tagja

A termekenyvagyok.hu egy most induló közösségi információmegosztó magazin a termékenység témájában. Akár szakemberként, akár érintettként van mondanivalód a témában, vannak olyan értékes információid, ami mások számára segítség lehet, ne tartsd magadban! Legyél te is aktív tagja a termekenyvagyok.hu közösségének!

Töltsd ki az űrlapot akkor is, ha aktív tag akarsz lenni és információt megosztani és akkor is, ha csak olvasóként érdekelnek a termékenység témájával kapcsolatos információk.

 

Csak az első két mező a kötelező, a többi fakultatív, mégis megkérlek, hogy a többit is töltsd ki, hiszen így tudjuk minél inkább személyre szabni az oldalon az információkat és ezáltal pontosabb segítséget nyújtani egymásnak. Köszönöm.

Voltatok-e már lombikon?

IgenNem

Sikerült már vagy még járjátok az utat?

még nem sikerült sajnosigen, sikerült, úton van a kisbabánkigen, sikerült, már meg is született a kisbabánk

Jelöld be kérlek, ha donorral lombikoztok/lombikoztatok
petesejt donorralspermadonorralsaját sejtekkel

Hogyan szeretnél részt venni a termekenyvagyok.hu életében? (többet is megjelölhetsz)

olvasókéntszeretném megosztani a tapasztalataimat másokkalszakmailag tudom támogatni az oldalt (meddőségi szakorvos, endokrinológus, nőgyógyász, pszichológus, dietetikus, természetgyógyász, stb... )szívesen segítek marketingbenjó vagyok közösségszervezésbenjól beszélek angolul, szívesen fordítok angol nyelvű anyagokat, publikációkat, videókat..szeretném megosztani a sikertörténetemet