Oldal kiválasztása

Termékeny Vagyok- Bababehívó Program

Nehezen jön a baba?

érzelmi- és mentális termékenység támogató program

Következő csoport indulása: 2024. július 1. 

Régóta vágysz babára, de még mindig nem tarthatod a karodban? Orvosról orvosra jársz, hogy valaki segítsen végre megtalálni az utat a gyermekedhez? Minden erőddel, figyelmeddel, szereteteddel azért küzdesz, hogy végre megölelhesd a kisbabádat? Sokszor elfáradsz és már nem tudod honnan meríts erőt a folytatáshoz? 

Kiss Kata- termékenységmentor

A Termékeny Vagyok Bababehívó Program egy egyedülálló érzelmi- és mentális termékenységtámogató és termékenységre hangoló program és közösség...

Már tudsz jelentkezni a júliusi csoportba

Ha szeretnél most egy nagyot lépni a kisbabádhoz vezető utadon, akkor tarts velünk ezen az izgalmas termékenységre hangoló programon!

Tudom, hogy milyen nehéz utat jársz, tudom, hogy fáradt vagy...

Kisbabámért folytatott küzdelmem talán legmélyebb napján, amikor szó szerint a legnagyobb magasságból a legnagyobb mélységbe zuhantam.. 8. heti ultrahangon ahelyett, hogy először meghallottam volna a kisbabám szívdobogását, a nagy csendet, az ürességet, a totális kifosztást kaptam..  

Egy nő életében ennél nehezebb út nem létezik. Amikor a szívedben már megszületett a gyermeked és valamiért nem tudsz neki életet adni.

Nem tudod a karodban tartani, elringatni, nem tud rád mosolyogni, nem tudod megpuszilgatni az édes kis talpacskáit.

A te gyermeked létezik, csak még nem született meg! Éppen ettől ilyen piszok nehéz. És éppen ez az amit csak az ért, aki ezt az utat járja. Ugyanolyan feltétel nélküli anyai szeretettel szereted a gyermekedet, mint minden anya, akinek már megszületett a gyermeke. És ugyanúgy mindent megteszel a gyermekedért, mint minden anya, akinek már megszületett a gyermeke.

Mert te is pont olyan ANYA VAGY, mint akinek már megszületett a gyermeke!

Mindent megteszel a gyermeked életéért, mint minden anya, akinek már megszületett a gyermeke.  A te esetedben ez a minden, éppen maga az ÉLET! Hogy életet tudj adni annak a kis léleknek, aki a szívedben már ott van. Akivel a szeretet kötelék már összeköt. Ezt a láthatatlan szeretet fonalat test nélkül is szinte tapintani tudod, annyira eleven, annyira valódi.

Szia,

Kiss Kata vagyok,

a te termékenység mentorod.

Itt meg már boldogan végre együtt!

Mintha beléd látnék ugye? Mert én is átéltem. Én is sokat vártam a kislányomra. Nekem is megszámlálhatatlan átsírt éjszaka van a hátam mögött, amikor fizikai fájdalmat éreztem a gyermekem hiánya miatt.

Amikor kikelni nem volt erőm reggelente az ágyból, annyira értelmetlennek tűnt minden Nélküle..

Amikor utáltam magamat, hogy erre az egyre nem vagyok képes, amit a világmindenségnél is jobban vágyom. 

Sok mindent megkaptam ebből a küzdelemből. Kaptam fizikai- és érzelmi "meddőséget". Megkaptam az orvosoktól- kitől kíméletesebben, kitől kíméletlenül- hogy felejtsem el, hogy 'saját' gyerekem lesz. Folyamatosan falakba ütköztem... éveken keresztül... akármerre indultam...

...mígnem aztán egyszercsak...

Aztán amikor a sokadik orvostól hallgattam végig a "nem lehet gyereke" lemezt és én szokás szerint zokogva hagytam el a rendelőt, akkor egyszer csak a zokogás átváltott egy felszabadító röhögőgörcsbe.

Hirtelen mindent annyira világosan láttam. Megtalált valami belső bizonyosság, hogy tudom, hogy képes rá a testem, bármit is mondanak az orvosok.. Én élek ebben a testben -akkor- 34 éve, én érzem és ismerem a testemet, nem az orvosok, akik csak egy papírfecni és néhány szám alapján ítéletet mondtak rám..

Megéreztem az anyai erőt magamban, hogy nem véletlen kaptam ezt az érzést, nem véletlenül született meg már a gyermekem a szívemben. Tudtam, hogy ennek oka van és tudtam, hogy anyaként az a dolgom és képes is vagyok rá, hogy megtaláljam az utat a gyermekem felé, hogy a fizikai valóságban is megszülessen és egymásra találjunk.

Hirtelen azt is tökéletesen világosan láttam, hogy én teremtettem be a félelmeimmel a testem akkori "meddőnek" bélyegzett állapotát.

Iskolapéldája voltam a gondolatok, érzések teremtő erejének. Ezzel a felismeréssel ahelyett, hogy bűntudatot tettem volna magamra, hogy mindez az én hibám, izgatottságot éreztem.

Ha negatív irányba működik, akkor pozitív irányba is fog. Itt kezdődött a kisbabám felé vezető utamnak az igazi tudatos belső munkája.
Elkezdtem tudatosan dolgozni a gondolataimon, érzéseimen és ezzel párhuzamosan persze testi szinten is. Kigyomláltam mindent, ami úgy éreztem, a kisbabám és közém áll. Kigyomláltam negatív gondolati mintákat, kigyomláltam félelmeket, sok helyen tágítottam ki a valóságomat, kigyomláltam kapcsolatokat is az életemből.
Igazi nagytakarítás volt, vérrel, verítékkel és nem, nem volt könnyű. Piszok nehéz volt. De tudtam, hogy az út végén ott vár a kisbabám.

És tényleg ott várt. Mert máshogy nem is történhetett volna. Nem tudtam milyen út vezet felé, de azt tudtam, hogy addig töröm az utat, addig indulok el újabb és újabb utakon, míg végre egymásra nem találunk.
Az, hogy ő itt van velem, életem legnagyobb csodája és áldása. De közben tudom azt is, hogy milyen tudatos és fegyelmezett munka is áll emögött a csoda mögött. Mert a csodákért tenni is kell!
Életem végéig és még azután is minden áldott nap hálát adok érte és hálát adok magamért, az erőmért, a tudatos munkámért és a kitartásomért is!

A Termékeny Vagyok Bababehívó Programban tudatosan dolgozunk a TE CSODÁDÉRT!

Megmutatom, hogyan tudod kigyomlálni a korlátozó hitrendszereidet, érzéseidet és hogyan tudod te is az anyai erőt megtalálni magadban. Az anyai erőt, ami mindennél hatalmasabb.

És nem, sajnos én sem vagyok birtokában semmi olyan titoknak, varázserőnek, amivel csiribú-csiribá-ra veled lesz a gyermeked. Mégis abban biztos vagyok, hogy tudok olyat adni a személyes és a szakmai tapasztalataim alapján, aminek a segítségével kicsit könnyebb lesz a gyermeked felé vezető út...és olyan módszereket, amiknek a segítségével talán rövidebb is lesz ez az út.

Amik segítségével tudsz dolgozni az érzelmi-és mentális akadályokon, ki tudod oldani, el tudod engedni ezeket a tudatalatti blokkokat. Tudok adni olyan más nézőpontokat, új szemléleteket, amik új kapukat nyitnak ki, oldódásokat, felszabadulásokat hoznak. Tudok adni elfogadó, szeretetteli támogatást. És hiszem, minden ilyen támogatás, oldódás, elengedés, új nézőpont, egy-egy lépéssel közelebb visz a gyermekedhez...

 

Téged is vár a kisbabád! Segítek megtalálni az utat hozzá!

A Termékeny Vagyok Bababehívó Programban mindent meg fogok osztani veled, ami engem segített elvezetni a kislányomhoz. Minden technikát, módszert és minden csapdát is, amibe beleestem, hátha ezzel te ki tudod kerülni és ez lerövidíti az utadat a kisbabádhoz. 

Nyilván a munkát helyetted nem tudom elvégezni és te se tudod megspórolni, hiszen egy ilyen fájdalmas feladat mindig tanításokat és fejlődési lehetőséget tartogat. (hányszor könyörögtem, hogy most már elég a tanításból, ígérem nagyon sokat fogok úgy is tanulni a gyermekemtől, hogy már itt van velem, csak jöjjön már végre...)

És nyilván ígéretet se tudok tenni, hogy egy év múlva ilyenkor már veled lesz a kisbabád... 

De azt megígérem, hogy minden személyes tapasztalatommal és szakmai tudásommal segíteni foglak, hogy minél hamarabb a karodban tarthasd te is a TE CSODABABÁDAT!

Azt is megígérem, hogy egy kicsit könnyebb lesz az út egy támogató közösségben, úgy, hogy tudod, nem vagy egyedül! Könnyebb lesz az út és talán rövidebb is, azoknak a módszereknek és szemléletnek a segítségével is, amiket mutatok neked a Termékeny Vagyok Bababehívó Programban. 

Szívvel lélekkel támogatlak, hogy békesség legyen a szívedben és ezzel a békességgel a szívedben találkozz végre a kisbabáddal nem is olyan sokára....

Csatlakozz a Termékeny Vagyok Bababehívó Programhoz és nyiss új fejezetet a termékenységi utadon!

Mit tartalmaz a Termékeny Vagyok Bababehívó Program?

1. Érzelmi- és mentális energetikai nagytakarítás 

A Termékeny Vagyok Bababehívó Program egyik legfontosabb része. Egy teljes energetikai nagytakarítást végzünk az érzelmi és mentális energiatestedben. Kipucolunk minden olyan energialenyomatot, ami akadálya lehet a fogantatásnak, a gyermekeddel való találkozásodnak.

Negatív érzelmi mintákat, anyasággal kapcsolatos korlátozó hitrendszereket, önbüntető programokat, félelmeket, ragaszkodásokat....

Több száz érzést fogunk megvizsgálni és személyre szabottan, ami ezek közül benned dolgozik, azon fogsz dolgozni. Az önmunka során felszínre fognak jönni életeseményeid is, amik az adott érzelemhez kapcsolódnak, így ezeknek az energetikai lenyomatát is át tudod hangolni.

Ehhez az energetikai nagytakarításhoz, áthangoláshoz hatékony módszereket fogok adni melyek segítségével önállóan tudsz dolgozni magadon. (természetesen az iránymutatásommal és a támogatásommal)

 

 

 

2. Stresszoldó gyakorlatok

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos stresszoldásra. Az energetikai nagytakarítás is tulajdonképpen a múltbéli érzelmi stresszek energetikai lenyomatainak kipucolása, de az élet zajlik és folyamatosan találkozhatunk lehúzó energiákkal, érhetnek kudarcok és stresszhelyzetek. Főleg egy nehezített termékenységi úton.

Hogy ezekből ne alakuljanak ki újabb akadályt jelentő energetikai lenyomatok, már mielőtt tanyát verne az energiarendszeredben, szépen tovább is fogod engedni...

Ezáltal a mindennapokat és a felmerülő akadályokat is könnyedebben fogod venni. Sokkal jobb lesz a közérzeted és optimistábban, magabiztosabban fogsz haladni a gyermeked felé vezető utadon.

 

 

3. Rezgésszintemelő boldogsággyakorlatok, jelenlét gyakorlatok

Ez szintén sokat fog javítani a közérzeteden, pozitív hatással lesz az energiarendszeredre és a fizikai testedre is.

A körülményektől független belső boldogság csodáját fogod megtapasztalni, ami egy nehezített termékenységi úton olyan, mint egy kis oázis a sivatag közepén, ahol fel tudsz töldődni, meg tudsz pihenni.

Megtanulod, hogyan tudod ezt az oázist bármikor előhívni magadból. Ez egy óriási kincs!

A rezgésszintemelés hatására egyre magasabb frekvenciájú tudatszintet érsz el, ahonnan jobban rá fogsz látni az életedre, a lehetőségeidre, az utakra, melyek a kisbabád felé vezetnek.

A jelenlét gyakorlatok segítségével a múlton való rágódás és a jövőn való aggódás helyett egyre több időt fogsz tölteni a jelenben.

És a csodák a jelenben történnek! 😉

 

 

 

4. Valóságtágító gyakorlatok

A Termékeny Vagyok Bababehívó Programban a valóságtágítás témájával is foglalkozunk. Ezek nekem nagyon sokat segítettek, hogy megtaláljam az utat a kislányomhoz.

Annyira benne vagyunk a saját életünkben, olyan közelről nézzük, hogy ezáltal teljesen beszűkítjük a tudati érzékelésünket és elmegyünk lehetőségek mellett és nem látunk meg utakat, amik lehet, hogy rövidebbek és könnyedebbek lennének a gyermekünk felé.

Ezekkel a valóságtágító gyakorlatokkal a tudati érzékelést fogjuk kitágítani, mintha felrepülnél a magasba és onnan sokkal szélesebb spektrumban látnál rá a tájra, az életedre, a lehetőségeidre, a valóságodra.

5. Bababehívó teremtő gyakorlatok

A Termékeny Vagyok Bababehívó Program szintén nagyon fontos része a teremtő gyakorlatok. A vizualizáció, a képzelet a valóság teremtésünk alapja.

M minden csínját bínját átadom neked a tudatos teremtésnek, amit az elmúlt 10 évben már több ezer embernek átadtam a boldogsagfrekvencia programokban, csak itt természetesen specifikusan a termékenységre, a gyermekeddel való találkozásodra fogunk fókuszálni. 

Megosztok veled vizualizációs trükköket, amik hatékonyabbá teszik a teremtés folyamatát. Mert igenis hatással vagy a gondolataiddal és az érzéseiddel arra, hogy mit tapasztalsz a fizikai valóságdban!

Az, hogy képzeletben aprólékosan felépíted a gyermekeddel való közös életedet, mentális síkon energialenyomatot képez, amia vonzás törvénye és a hasonlóság elve alapján fizikai síkon is meg fog jelenni.

És ebben semmi misztikus hókuszpókusz nincs, akármennyire is annak tűnik, ez mind tudományosan alátámasztott tény.

Láthatatlan teremtő enegórgiákkal dolgozunk, de attól, hogy nem látod ezeket az energiákat, attól még nagyon is léteznek és működnek!

6. Kapcsolati rendszered átvizsgálása

A Termékeny Vagyok Bababehívó Programban górcső alá vesszük a teljes kapcsolati rendszeredet. Társas lények vagyunk, kapcsolódásaink energetikai kapcsolódások is, így természetesen minden kapcsolatunknak életünk során energetikai lenyomatai is vannak. Ezek is lehetnek olyan lenyomatok, amik akadályt jelenthetnek a fogantatásban.

Megvizsgáljuk a szüleiddel való kapcsolatodat. Külön-külön, anyukáddal, apukáddal, mert mindkettő kiemelkedően fontos a te anyaságodban.

Megnézzük, hogy korábbi párkapcsolatokból vagy akár plátói szerelmekből nem maradt-e valami akadályozó energia.

A jelenlegi párkapcsolatodat is megvizsgáljuk, hogy ott lehet-e valami akadályozó tényező.

Teljes kapcsolati hálódat megnézzük ilyen szempontóbl és megszüntetjük a fogantatást akadályozó energetikai lenyomatokat.

7. Termékenységet támogató táplálkozási javaslatok 

Bár a Termékeny Vagyok Bababehívó Program elsődlegesen érzelmi és mentális energiákkal foglalkozik, mégis a holisztikus szemlélet jegyében azért fizikai testtel is foglalkozunk.

A saját termékenységi utamnak is fontos része volt, hogy mivel táplálom a testemet. Mik azok, amiket kiiktattam, mert nem tesznek jót a testnek és a biológiai termékenységnek és mik azok, amik kifejezetten támogatják a reproduktív szervek működését.

8. Termékenységtámogató mozgás

Szintén a fizikai testen keresztül támogatva a termékenységedet termékenységi mozgást, termékenységjógát is tartalmaz a Termékeny Vagyok Bababehívó Program.

9. Saját tapasztalatok megosztása

Mindent megosztok a saját termékenységi utamról, ami segítség lehet számotokra. Minden tapasztalatot, felismerést, tanítást, módszert, minden apró részletet, mert lehet, hogy éppen egy apróság lesz, ami számodra a legnagyobb segítséget jelenti a kisbabádhoz vezető utadon.

Mit NEM tartalmaz a Termékeny Vagyok Bababehívó Program?

A Termékeny Vagyok Bababehívó Program nem ad orvosi tanácsokat. A holisztikus szemlélet jegyében, foglalkozunk ugyan a fizikai test termékenységének a támogatásával is, pl termékenységtámogató mozgásokon keresztül vagy termékenységtámogató táplálkozással, de itt elsősorban az érzelmi-és a mentális termékenységtudat támogatása a fókusz. Tapasztalataim alapján éppen ez az, amiből hiány van, hogy ne csak a fizikai testtel foglalkozzunk, hanem azzal is, ami a háttérben "fut" mentális programként, érzelmi mintaként, ami akadályozhatja a gyermek érkezését.

És természetesen a Termékeny Vagyok Bababehívó Program nem zár ki semmilyen orvosi kezelést, beavatkozást, vagy esetleg mentális terápiát... sőt, ebben is segít, megtalálni a megfelelő szakembereket, támogat ezen az úton is..

 

Hogyan zajlik a Termékeny Vagyok Bababehívó Program?

Online oktatási felület

A Bababehívó Program egy jelszóval védett zárt oktatási felületen zajlik. Ide töltöm fel mindig az új anyagokat. Erről mindig küldök e-mail értesítést is. Ezek az anyagok ezután elérhetőek maradnak az oktatási felületen, így később is hozzáférsz. Tehát nem kell fix időpontban gép előtt lenni, mindenki tudja a saját időbeosztásához igazítani a gyakorlatokat.

Folyamatos támogatás a zárt facebook csoportban

Itt egy biztonságos közegben bátran felteheted a kérdéseidet, megoszthatod a történetedet, sikereidet vagy esetleg az éppen nehéz érzéseidet is. A közösség támogató ereje csodákra képes. Itt nincs ítélkezés, okoskodás, lehúzás… Szigorúak vagyunk ebben, hogy csak olyanok lehetnek a közösség tagjai, akik szeretettel és segítő szándékkal fordulnak a többiek felé. A közösség ereje felemel, átsegít a nehéz pillanatokon. 

 

 

Folyamatos konzultáció

A Bababehívó Program során bármi kérdésed van, az oktatási felületen, a zárt facebook csoportban vagy akár e-mailen is tudsz tőlem kérdezni.

Videók, hanganyagok, írásos anyagok

A Bababehívó Program oktatási anyaga videós anyagokból, hanganyagokból és írásos anyagokbó áll. Minden anyagot feltöltök az oktatási felületre, így ha esetleg nincs facebookod, akkor is minden anyagot megkapsz. A facebook csoport inkább az interaktív kommunikáció miatt kell.

Rendszeres élő csoportos coaching

A Bababehívó Program során bizonyos szakaszok lezárásakor csinálunk live beszélgetéseket, ahol meg tudjátok osztani a tapasztalatokat, fel tudjátok tenni a kérdéseiteket.

Világ bármely pontjáról...

Mivel minden online elérhető, a világ bármely pontjáról tudsz csatlakozni. Kényelmesen, a saját otthonodban tudod végezni a gyakorlatokat, tudod feltenni a kérdéseidet, tudsz csatlakozni a termékenységtámogató online eseményekhez. Nem kell utazási idővel, költséggel kalkulálni. A saját időbeosztásodhoz, életviteledhez tudod alakítani a gyakorlatokat.

Mikor indul a következő Termékeny Vagyok Bababehívó Program?

A Termékeny Vagyok- Bababehívó Program egy 3 hónapos online program.

Évente néhány alkalommal indul csak csoport.

A következő csoport indulása: 2024. július 1.

Program időtartama: 12 hét

Helyszín: online oktatási felület

A júliusi csoportba már tudsz jelentkezni!

Előző csoport visszajelzései..

Tényleg csak néhány rövid visszajelzés a résztvevőktől. Azért név nélkül, mert ez egy bizalmas, intim téma.

"A Te történeted elmeséléseit hallgatva kaptam ehhez új erőt… olyan erőt, amit korábban nem ismertem… egész új megvilágításba került sok minden…"

"A Nálad eltöltött idő, a perspektívaszélesítés az új lehetőségek megtapasztalása egészen új távlatokat nyitott az életemben."

"Szeretném jelezni, hogy bennem biztosan elindult valami, valami nagyon jó. Olyat érzek, amit nehéz megfogalmazni, talán belső békének tudnám hívni. "

"Nagyon szeretem, ahogy látod a dolgokat, érződik a nagyon erős személyes érintettséged, az elhivatottságod, az a sok sok év, amit belepakoltál önismeretben, önfejlesztésben az életebe,  ez mind-mind nagyon átjön! Nagyon köszönök mindent!"

"Minden szavadért hálás vagyok, mert hatalmas erőt adsz!"

"Amikor jelentkeztem erre az "utazásra magammal", nem is sejtettem, hogy mennyi mindent és hogy ilyen mélységekig fogunk, fogok jutni. Örülök, hogy Rád találtam!"

...és már ilyen visszajelzéseket is kapok... 

"Szeretném megosztani veled, hogy 2 nappal ezelőtt valóra vált az álmunk, az 5. lombik sikeres lett, a vértesztem alapján az orvos megerősítette, hogy kismama vagyok 🥰.  

A sikerben Neked nagyon nagy szereped volt, ezért hálával és köszönettel tartozom! A decemberi tanfolyam első alkalmától nagy hatással voltál rám! 

Aztán decembertől minden megváltozott, a tanfolyammal, kinyílt a világ, egyre jobban azt éreztem, és érzem azóta is, hogy nincs lehetetlen számomra, megtaláltam a belső békét, és megtapasztaltam több területen is hogy a teremtés bizony létezik! Képes vagyok visszahozni magam a jelenbe, értékelni és megélni minden pillanatot. A videóidat rengetegszer megnéztem, különösen a beültetésem után (szinte rongyosra néztem mindegyiket😉) minden alkalommal hihetetlen pozitív, megmagyarázhatatlan lendületet és erőt kaptam tőlük (a videók mellett a könyvek is fantasztikusak) azóta is megnyugvással tölt el, hogy mindenre képes vagyok! 

Rengeteg minden változott bennem, velem, rengetegszer szerepelsz a 10 hálám között, azzal, hogy rád találtam, megváltozott az életem minden területen, ez egy csodálatos év, pont olyan, ahogy december 31-én megterveztük a férjemmel!

A napjaim részévé vált mindaz amit tanultam, nem engedem el, alkalmazom a továbbiakban is!

Nagyon köszönök mindent, gratulálok a munkádhoz, fantasztikus vagy, amit csinálsz igazi érték, örülök, hogy részese lehettem/lehetek a programjaidnak!"

Mennyibe kerül a Termékeny Vagyok Bababehívó Program?

A Termékeny Vagyok Bababehívó Program árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

 olyan árat akartam kitalálni, hogy tényleg bárki meg tudja fizetni, aki a nehezített termékenység útját járja, ezért nem akartam nagyon drágán adni...

 de túl olcsón se akartam, mert van egy olyan általános jelenség, hogy ha valamihez túl olcsón vagy ingyen jutunk hozzá, nem vesszük komolyan, nem értékeljük.. A Termékeny Vagyok Bababehívó Program eredményessége szempontjából pedig különösen fontos, hogy komolyan vedd, hogy csináld a gyakorlatokat. Ez egy gyakorlati program, aminek akkor lesz eredménye, ha komolyan veszed, ha energiát fektetsz bele.

 ha azt nézem, hogy milyen értéket kapsz a Termékeny Vagyok Bababehívó Program 3 hónapja során, akkor mégis azt mondom, hogy aluláraztam.. Mert az értéke sokkal, de sokkal több, mint az ára..

  nemzetközi szinten hasonló termékenységtámogató programok több százezer forintnyi euróba vagy dollárba kerülnek

 ha bármilyen egyéni terápia, kezelés árához viszonyítok, akkor a Termékeny Vagyok Bababehívó Program részvételi díja, mindössze néhány terápiás alkalom díja. Ezért az összegért egy 3 hónapos komplex gyakorlati termékenységtámogató programot kapsz, azaz nem csak dumálunk, hanem gyakorlatok segítségével konkrét változásokat érünk el... (és egyébként más terápiákat is nagyon jól támogat. )

A Bababehívó Program részvételi díját nagy valószínűséggel meg is fogod tudni spórolni a termékenységi utad lerövidülésével. Hiszen, ha azt nézed, hogy mennyit költesz vitaminokra, kezelésekre vagy akár lombikra, gyógyszerekre, hogy végre összejöjjön a baba, akkor ha a program gyakorlatainak segítségével csak néhány hónappal rövidíted le a kisbabádhoz vezető utadat, akkor már meg is spóroltad a program árát. Ha meg adjisten lombikot is "megúszol" ezzel, akkor anyagilag bőven pluszos vagy, bár ebben az esetben totálisan nem ez lesz a lényeg!!:)

 Ráadásul a tudás örök. Ezt soha senki nem veheti már el tőled. Olyan szemléletváltást hoznak az anyagok és a gyakorlatok, amik a termékenységeden túl más életterületeidre is pozitív hatással lesznek és később is bármilyen elakadásod lesz az életben, tudod őket alkalmazni.

De lássuk a konkrét számokat...

Termékeny Vagyok Bababehívó Program

a 3 hónapos intenzív érzelmi és mentális termékenységre hangoló program ára

59.970 Ft

/havi részletben: 19.990 Ft/hó/


Érzelmi- és mentális energetikai nagytakarítás 

 Stresszoldó gyakorlatok

Rezgésszintemelő boldogsággyakorlatok, jelenlét gyakorlatok

Valóságtágító gyakorlatok

Bababehívó teremtő gyakorlatok

Kapcsolati rendszered átvizsgálása

Termékenységet támogató táplálkozási javaslatok 

Termékenységtámogató mozgás

Saját tapasztalatok megosztása

 zárt facebook csoport tagság

 folyamatos konzultációs lehetőség a program alatt

 örökös hozzáférés a program teljes anyagához

 

A fizetés havi részletekben történik, hogy még kevésbé legyen megterhelő...

Így csak:

3x19.990 Ft

(fizetési ütemezés: 1. részlet jelentkezéskor, 2. részlet 2024. augusztus 1., 3. részlet 2024. szeptember 2.)

GYIK

Nehogy valami olyan bizonytalanság miatt maradj le, amire itt megtalálod a válaszodat. Ezek a leggyakoribb kérdések.

Nagyon tetszik a Termékeny Vagyok Bababehívó Program, de járok már terápiára. Ebben az esetben is érdemes részt vennem? 

Igen, mindenképpen. Bármilyen terápiára is jársz a Bababehívó Program gyakorlatai a terápiádat is támogatni fogják.

Nálunk fizikai meddőségi probléma van. Így is érdemes csatlakozni? 

A Termékeny Vagyok Bababehívó Programban érzelmi- és mentális termékenység támogatás zajlik. Ha van is fizikai probléma, amin fizikai síkon dolgoztok, gyógyszerekkel, orvosi beavatkozással, diétával, stb.. egyrészt az ezzel járó stressz kezeléséhez fontos, hogy legyenek módszereid és egy támogató közösséged. Másrészt a holisztikus szemlélet jegyében, a mentális-és érzelmi önmunka, termékenységre hangolás a fizikai termékenységedet is támogathatja. Úgyhogy igen, mindenképpen érdemes csatlakoznod ebben az esetben is.

Már lombikozunk. Akkor is érdemes csatlakoznom? 

Igen, a lombik folyamatát is tudod támogatni és ebben az amúgyse könnyű időszakban főleg jól jön minden támogatás.

 

Mindenképp kell facebookom legyen? 

Nem, anélkül is hozzáférsz a Termékeny Vagyok Bababehívó Programhoz az oktatási felületen, de azért erősen javasolt a facebook csoportban is jelen lenni, mert az igazi közösségi élet ott zajlik.

Csak bankkártyával tudok fizetni? 

Igen, csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. Ez biztosítja a havi részletek automatikus levonását. A fizetés a biztonságos stripe rendszerén keresztül történik.

 

 

Még mindig maradt benned valami kérdés?

Ha eljutottál idáig, végig olvastad az oldalt, valószínűleg érintett vagy és megszólított a Termékeny Vagyok Bababehívó Program. Tényleg nem szeretném, ha azért maradnál le, mert bármilyen bizonytalanság maradt benned, hogy neked való-e, hogy tudna-e neked segíteni, téged támogatni a termékenységi utadon ez a program.

Örömmel veszem, ha leírod a történetedet, leírod a kérdéseidet, kétségeidet és mindenre válaszolok neked.  Ha valamiért úgy gondolom, nem neked való, azt is meg fogom írni őszintén, ez nem a rádumálásról szól, hanem az őszinte segítési szándékról.

Írj nekem az info@termekenyvagyok.hu-ra!

Ha nincs kérdés, akkor lépj egy nagyot a kisbabád felé! Várlak szeretettel!