Oldal kiválasztása

Termékeny Vagyok- Bababehívó Klub

Nehezen jön a baba?

érzelmi- és mentális termékenység támogató program

Már tudsz csatlakozni!

Régóta vágysz babára, de még mindig nem tarthatod a karodban? Orvosról orvosra jársz, hogy valaki segítsen végre megtalálni az utat a gyermekedhez? Minden erőddel, figyelmeddel, szereteteddel azért küzdesz, hogy végre megölelhesd a kisbabádat? Sokszor elfáradsz és már nem tudod honnan meríts erőt a folytatáshoz? 

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klub egy egyedülálló érzelmi- és mentális termékenységtámogató és termékenységre hangoló program és közösség...

Most épp nyitva vannak a kapuk. Tudsz csatlakozni.

Tudom, hogy milyen nehéz utat jársz, tudom, hogy fáradt vagy...

Kisbabámért folytatott küzdelmem talán legmélyebb napján, amikor szó szerint a legnagyobb magasságból a legnagyobb mélységbe zuhantam.. 8. heti ultrahangon ahelyett, hogy először meghallottam volna a kisbabám szívdobogását, a nagy csendet, az ürességet, a totális kifosztást kaptam..  

Egy nő életében ennél nehezebb út nem létezik. Amikor a szívedben már megszületett a gyermeked és valamiért nem tudsz neki életet adni.

Nem tudod a karodban tartani, elringatni, nem tud rád mosolyogni, nem tudod megpuszilgatni az édes kis talpacskáit.

A te gyermeked létezik, csak még nem született meg! Éppen ettől ilyen piszok nehéz. És éppen ez az amit csak az ért, aki ezt az utat járja. Ugyanolyan feltétel nélküli anyai szeretettel szereted a gyermekedet, mint minden anya, akinek már megszületett a gyermeke. És ugyanúgy mindent megteszel a gyermekedért, mint minden anya, akinek már megszületett a gyermeke.

Mert te is pont olyan ANYA VAGY, mint akinek már megszületett a gyermeke!

Mindent megteszel a gyermeked életéért, mint minden anya, akinek már megszületett a gyermeke.  A te esetedben ez a minden, éppen maga az ÉLET! Hogy életet tudj adni annak a kis léleknek, aki a szívedben már ott van. Akivel a szeretet kötelék már összeköt. Ezt a láthatatlan szeretet fonalat test nélkül is szinte tapintani tudod, annyira eleven, annyira valódi.

Szia,

Kiss Kata vagyok,

a te termékenység mentorod.

Itt meg már boldogan végre együtt!

Mintha beléd látnék ugye? Mert én is átéltem. Én is sokat vártam a kislányomra. Nekem is megszámlálhatatlan átsírt éjszaka van a hátam mögött, amikor fizikai fájdalmat éreztem a gyermekem hiánya miatt.

Amikor kikelni nem volt erőm reggelente az ágyból, annyira értelmetlennek tűnt minden Nélküle..

Amikor utáltam magamat, hogy erre az egyre nem vagyok képes, amit a világmindenségnél is jobban vágyom. 

Sok mindent megkaptam ebből a küzdelemből. Kaptam fizikai- és érzelmi "meddőséget". Megkaptam az orvosoktól- kitől kíméletesebben, kitől kíméletlenül- hogy felejtsem el, hogy 'saját' gyerekem lesz. Folyamatosan falakba ütköztem... éveken keresztül... akármerre indultam...

...mígnem aztán egyszercsak...

Aztán amikor a sokadik orvostól hallgattam végig a "nem lehet gyereke" lemezt és én szokás szerint zokogva hagytam el a rendelőt, akkor egyszer csak a zokogás átváltott egy felszabadító röhögőgörcsbe.

Hirtelen mindent annyira világosan láttam. Megtalált valami belső bizonyosság, hogy tudom, hogy képes rá a testem, bármit is mondanak az orvosok.. Én élek ebben a testben -akkor- 34 éve, én érzem és ismerem a testemet, nem az orvosok, akik csak egy papírfecni és néhány szám alapján ítéletet mondtak rám..

Megéreztem az anyai erőt magamban, hogy nem véletlen kaptam ezt az érzést, nem véletlenül született meg már a gyermekem a szívemben. Tudtam, hogy ennek oka van és tudtam, hogy anyaként az a dolgom és képes is vagyok rá, hogy megtaláljam az utat a gyermekem felé, hogy a fizikai valóságban is megszülessen és egymásra találjunk.

Hirtelen azt is tökéletesen világosan láttam, hogy én teremtettem be a félelmeimmel a testem akkori "meddőnek" bélyegzett állapotát.

Iskolapéldája voltam a gondolatok, érzések teremtő erejének. Ezzel a felismeréssel ahelyett, hogy bűntudatot tettem volna magamra, hogy mindez az én hibám, izgatottságot éreztem.

Ha negatív irányba működik, akkor pozitív irányba is fog. Itt kezdődött a kisbabám felé vezető utamnak az igazi tudatos belső munkája.
Elkezdtem tudatosan dolgozni a gondolataimon, érzéseimen és ezzel párhuzamosan persze testi szinten is. Kigyomláltam mindent, ami úgy éreztem, a kisbabám és közém áll. Kigyomláltam negatív gondolati mintákat, kigyomláltam félelmeket, sok helyen tágítottam ki a valóságomat, kigyomláltam kapcsolatokat is az életemből.
Igazi nagytakarítás volt, vérrel, verítékkel és nem, nem volt könnyű. Piszok nehéz volt. De tudtam, hogy az út végén ott vár a kisbabám.

És tényleg ott várt. Mert máshogy nem is történhetett volna. Nem tudtam milyen út vezet felé, de azt tudtam, hogy addig töröm az utat, addig indulok el újabb és újabb utakon, míg végre egymásra nem találunk.
Az, hogy ő itt van velem, életem legnagyobb csodája és áldása. De közben tudom azt is, hogy milyen tudatos és fegyelmezett munka is áll emögött a csoda mögött. Mert a csodákért tenni is kell!
Életem végéig és még azután is minden áldott nap hálát adok érte és hálát adok magamért, az erőmért, a tudatos munkámért és a kitartásomért is!

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klubban tudatosan dolgozunk a TE CSODÁDÉRT!

Megmutatom, hogyan tudod kigyomlálni a korlátozó hitrendszereidet, érzéseidet és hogyan tudod te is az anyai erőt megtalálni magadban. Az anyai erőt, ami mindennél hatalmasabb.

És nem, sajnos én sem vagyok birtokában semmi olyan titoknak, varázserőnek, amivel csiribú-csiribá-ra veled lesz a gyermeked. Mégis abban biztos vagyok, hogy tudok olyat adni a személyes és a szakmai tapasztalataim alapján, aminek a segítségével kicsit könnyebb lesz a gyermeked felé vezető út...és olyan módszereket, amiknek a segítségével talán rövidebb is lesz. Amik segítségével tudsz dolgozni az érzelmi-és mentális akadályokon, ki tudod oldani, el tudod engedni ezeket a tudatalatti blokkokat. Tudok adni olyan más nézőpontokat, új szemléleteket, amik új kapukat nyitnak ki, oldódásokat, felszabadulásokat hoznak. Tudok adni elfogadó, szeretetteli támogatást. És hiszem, minden ilyen támogatás, oldódás, elengedés, új nézőpont, egy-egy lépéssel közelebb visz a gyermekedhez... 

 

Téged is vár a kisbabád! Segítek megtalálni az utat hozzá!

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klubban mindent meg fogok osztani veled, ami engem segített elvezetni a kislányomhoz. Minden technikát, módszert és minden csapdát is, amibe beleestem, hátha ezzel te ki tudod kerülni és ez lerövidíti az utadat a kisbabádhoz. 

Nyilván a munkát helyetted nem tudom elvégezni és te se tudod megspórolni, hiszen egy ilyen fájdalmas feladat mindig tanításokat és fejlődési lehetőséget tartogat. (hányszor könyörögtem, hogy most már elég a tanításból, ígérem nagyon sokat fogok úgy is tanulni a gyermekemtől, hogy már itt van velem, csak jöjjön már végre...)

És nyilván ígéretet se tudok tenni, hogy egy év múlva ilyenkor már veled lesz a kisbabád... 

De azt megígérem, hogy minden személyes tapasztalatommal és szakmai tudásommal segíteni foglak, hogy minél hamarabb a karodban tarthasd te is a TE CSODABABÁDAT!

Azt is megígérem, hogy egy kicsit könnyebb lesz az út egy támogató közösségben, úgy, hogy tudod, nem vagy egyedül! Könnyebb lesz az út és talán rövidebb is, azoknak a módszereknek és szemléletnek a segítségével is, amiket mutatok neked a Termékeny Vagyok Bababehívó Programban. 

Szívvel lélekkel támogatlak, hogy békesség legyen a szívedben és ezzel a békességgel a szívedben találkozz végre a kisbabáddal nem is olyan sokára....

Csatlakozz a Termékeny Vagyok Bababehívó Klubhoz és nyiss új fejezetet a termékenységi utadon!

Mit tartalmaz a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub?

1. Érzelmi- és mentális energetikai nagytakarítás 

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klub egyik legfontosabb része. Egy teljes energetikai nagytakarítást végzünk az érzelmi és mentális energiatestedben. Kipucolunk minden olyan energialenyomatot, ami akadálya lehet a fogantatásnak, a gyermekeddel való találkozásodnak.

Negatív érzelmi mintákat, anyasággal kapcsolatos korlátozó hitrendszereket, önbüntető programokat, félelmeket, ragaszkodásokat....

Több száz érzést fogunk megvizsgálni és személyre szabottan, ami ezek közül benned dolgozik, azon fogsz dolgozni. Az önmunka során felszínre fognak jönni életeseményeid is, amik az adott érzelemhez kapcsolódnak, így ezeknek az energetikai lenyomatát is át tudod hangolni.

Ehhez az energetikai nagytakarításhoz, áthangoláshoz hatékony módszereket fogok adni melyek segítségével önállóan tudsz dolgozni magadon. (természetesen az iránymutatásommal és a támogatásommal)

 

 

 

2. Stresszoldó gyakorlatok

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos stresszoldásra. Az energetikai nagytakarítás is tulajdonképpen a múltbéli érzelmi stresszek energetikai lenyomatainak kipucolása, de az élet zajlik és folyamatosan találkozhatunk lehúzó energiákkal, érhetnek kudarcok és stresszhelyzetek. Főleg egy nehezített termékenységi úton.

Hogy ezekből ne alakuljanak ki újabb akadályt jelentő energetikai lenyomatok, már mielőtt tanyát verne az energiarendszeredben, szépen tovább is fogod engedni...

Ezáltal a mindennapokat és a felmerülő akadályokat is könnyedebben fogod venni. Sokkal jobb lesz a közérzeted és optimistábban, magabiztosabban fogsz haladni a gyermeked felé veeztő utadon.

 

 

3. Rezgésszintemelő boldogsággyakorlatok, jelenlét gyakorlatok

Ez szintén sokat fog javítani a közérzeteden, pozitív hatással lesz az energiarendszeredre és a fizikai testedre is.

A körülményektől független belső boldogság csodáját fogod megtapasztalni, ami egy nehezített termékenységi úton olyan, mint egy kis oázis a sivatag közepén, ahol fel tudsz töldődni, meg tudsz pihenni.

Megtanulod, hogyan tudod ezt az oázist bármikor előhívni magadból. Ez egy óriási kincs!

A rezgésszintemelés hatására egyre magasabb frekvenciájú tudatszintet érsz el, ahonnan jobban rá fogsz látni az életedre, a lehetőségeidre, az utakra, melyek a kisbabád felé vezetnek.

A jelenlét gyakorlatok segítségével a múlton való rágódás és a jövőn való aggódás helyett egyre több időt fogsz tölteni a jelenben.

És a csodák a jelenben történnek! 😉

 

 

 

4. Valóságtágító gyakorlatok

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klubban a valóságtágítás témájával is foglalkozunk. Ezek nekem nagyon sokat segítettek, hogy megtaláljam az utat a kislányomhoz.

Annyira benne vagyunk a saját életünkben, olyan közelről nézzük, hogy ezáltal teljesen beszűkítjük a tudati érzékelésünket és elmegyünk lehetőségek mellett és nem látunk meg utakat, amik lehet, hogy rövidebbek és könnyedebbek lennének a gyermekünk felé.

Ezekkel a valóságtágító gyakorlatokkal a tudati érzékelést fogjuk kitágítani, mintha felrepülnél a magasba és onnan sokkal szélesebb spektrumban látnál rá a tájra, az életedre, alehetőségeidre, a valóságodra.

5. Bababehívó teremtő gyakorlatok

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klub szintén nagyon fontos része a teremtő gyakorlatok. A vizualizáció, a képzelet a valóság teremtésünk alapja.

M minden csínját bínját átadom neked a tudatos teremtésnek, amit az elmúlt 10 évben már több ezer embernek átadtam a boldogsagfrekvencia programokban, csak itt természetesen specifikusan a termékenységre, a gyermekeddel való találkozásodra fogunk fókuszálni. 

Megosztok veled vizualizációs trükköket, amik hatékonyabbá teszik a teremtés folyamatát. Mert igenis hatással vagy a gondolataiddal és az érzéseiddel arra, hogy mit tapasztalsz a fizikai valóságdban!

Az, hogy képzeletben aprólékosan felépíted a gyermekeddel való közös életedet, mentális síkon energialenyomatot képez, amia vonzás törvénye és a hasonlóság elve alapján fizikai síkon is meg fog jelenni.

És ebben semmi misztikus hókuszpókusz nincs, akármennyire is annak tűnik, ez mind tudományosan alátámasztott tény.

Láthatatlan teremtő enegórgiákkal dolgozunk, de attól, hogy nem látod ezeket az energiákat, attól még nagyon is léteznek és működnek!

 

6. Kapcsolati rendszered átvizsgálása

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klubban górcső alá vesszük a teljes kapcsolati rendszeredet. Társas lények vagyunk, kapcsolódásaink energetikai kapcsolódások is, így természetesen minden kapcsolatunknak életünk során energetikai lenyomatai is vannak. Ezek is lehetnek olyan lenyomatok, amik akadályt jelenthetnek a fogantatásban.

Megvizsgáljuk a szüleiddel való kapcsolatodat. Külön-külön, anyukáddal, apukáddal, mert mindkettő kiemelkedően fontos a te anyaságodban.

Megnézzük, hogy korábbi párkapcsolatokból vagy akár plátói szerelmekből nem maradt-e valami akadályozó energia.

A jelenlegi párkapcsolatodat is megvizsgáljuk, hogy ott lehet-e valami akadályozó tényező.

Teljes kapcsolati hálódat megnézzük ilyen szempontóbl és megszüntetjük a fogantatást akadályozó energetikai lenyomatokat.

7. Termékenységet támogató táplálkozási javaslatok 

Bár a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub elsődlegesen érzelmi és mentális energiákkal foglalkozik, mégis a holisztikus szemlélet jegyében a fizikai testtel is foglalkozunk.

A saját termékenységi utamnak is fontos része volt, hogy mivel táplálom a testemet. Mik azok, amiket kiiktattam, mert nem tesznek jót a testnek és a biológiai termékenységnek és mik azok, amik kifejezetten támogatják a reproduktív szervek működését.

8. Termékenységtámogató mozgás

Szintén a fizikai testen keresztül támogatva a termékenységedet termékenységi mozgást, termékenységjógát is tartalmaz a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub. 

9. Saját tapasztalatok megosztása

Mindent megosztok a saját termékenységi utamról, ami segítség lehet számotokra. Minden tapasztalatot, felismerést, tanítást, módszert, minden apró részletet, mert lehet, hogy éppen egy apróság lesz, ami számodra a legnagyobb segítséget jelenti a kisbabádhoz vezető utadon.

10. Inspiráló sikertörténetek

Én személy szerint mániákusan vadásztam a sikertörténeteket. Óriási erőt adott látni, hogy másnak is sikerült olyan- vagy legalábbis hasonló- helyzetből, mint amilyenben én voltam. Szívtam magamba ezeken a történeteken, beszélgetéseken keresztül az erőt, a hitet, hogy igen, eljön az idő, amikor már én is a "másik oldalon" leszek. Már csak egy fájdalmasan szép emlék lesz ez a nagy küzdelem, amikor belenézek a gyermekem szemébe és azt érzem, minden könnycsepp megérte. Szeretném, ha te is éreznéd ezt az erőt. Ha te is éreznéd, hogy hamarosan eljön a te/a ti időtök is, amikor végre együtt lehettek a gyermeketekkel!

11. Havi tematikus termékenységtámogató gyakorlatok, 21 napon keresztül

Minden hónapban más és más oldalról megközelítve, 21 napon keresztül csoportosan termékenységtámogató gyakorlatokat végzünk. Bababehívó teremtő gyakorlatokat, termékenységet akadályozó tudatalatti blokkok oldását, rezgésszintemelő boldogsággyakorlatokat, hálagyakorlatokat, stb...

Áprilisban a rezgésszintemelő, termékenységtámogató boldogsággyakorlatok a fókusz 21 napon keresztül. Az első gyakorlatot most április 8-án kezdjük. 

Mit NEM tartalmaz a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub?

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klub nem ad orvosi tanácsokat. A holisztikus szemlélet jegyében, foglalkozunk ugyan a fizikai test termékenységének a támogatásával is, pl termékenységtámogató mozgásokon keresztül vagy termékenységtámogató táplálkozással, de itt elsősorban az érzelmi-és a mentális termékenységtudat támogatása a fókusz. Tapasztalataim alapján éppen ez az, amiből hiány van, hogy ne csak a fizikai testtel foglalkozzunk, hanem azzal is, ami a háttérben "fut" mentális programként, érzelmi mintaként, ami akadályozhatja a gyermek érkezését.

És természetesen a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub nem zár ki semmilyen orvosi kezelést, beavatkozást, vagy esetleg mentális terápiát... sőt, ebben is segít, megtalálni a megfelelő szakembereket, támogat ezen az úton is.. 

 

Ezekhez az anyagokhoz AZONNAL hozzáférsz, ahogy csatlakozol a klubhoz

 3 hónapos Bababehívó Program teljes anyaga

 Megbocsátás Program teljes anyaga

 Elengedés Miniprogram teljes anyaga

 Érzelmi-és mentális nagytakarítás

 Inspiráló videók saját termékenységi utamról

 Termékenységjóga

 Termékenység meditációk

 Boldogságfrekvencia Program teljes anyaga

 Tudatos Teremtés Program teljes anyaga

 Elégedett Vagyok Program teljes anyaga

 Ima teremtő ereje Miniprogram teljes anyaga

 Önismereti termékenység naplók

 Energiagyakorlatok

 Termékenységtámogató légzőgyakorlatok

Less bele a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub Képzéstárába!

Milyen változást fogsz tapasztalni? 

 Könnyebbnek fogod érezni magadat

 Magabiztosabb leszel

 Békességben leszel önmagaddal

 Békességben leszel a történeteddel

 Tisztábban látod az utat

 Könnyebben hozol döntéseket

 Kiszínesedik a világ

 Közelebb fogod érezni magadat a gyermekedhez

Hogyan zajlik az élet a Termékeny Vagyok Bababehívó Klubban?

A Termékeny Vagyok Bababehívó Program egy érzelmi- és mentális termékenységtámogató és termékenységre hangoló program és közösség.

 

 

Online oktatási felület

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klubhoz tartozik egy jelszóval védett zárt oktatási felület. Itt már azonnal, a csatlakozáskor rengeteg anyagot találsz a Képzéstárban. Ezek szemléletformáló, termékenységtámogató anyagok, gyakorlatok, módszerek, videók, hanganyagok, munkafüzetek.. A Képzéstár tartalma is folyamatosan bővül.

Folyamatos támogatás a zárt facebook csoportban

Itt egy biztonságos közegben bátran felteheted a kérdéseidet, megoszthatod a történetedet, sikereidet vagy esetleg az éppen nehéz érzéseidet is. A közösség támogató ereje csodákra képes. Itt nincs ítélkezés, okoskodás, lehúzás… Szigorúak vagyunk ebben, hogy csak olyanok lehetnek a közösség tagjai, akik szeretettel és segítő szándékkal fordulnak a többiek felé. A közösség ereje felemel, átsegít a nehéz pillanatokon. 

 

 

Havi 21 napos termékenységre hangoló megvalósító gyakorlatosorok

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klubban a cél a tényleges támogatás, változás, fejlődés. Hogy ezáltal könnyebb és rövidebb legyen a gyermeked felé vezető utad. Ezért minden hónapban 21 napig csinálunk olyan termékenységedet támogató gyakorlatsorozatokat,  amik a termékenységtudatodat, az anyaságtudatodat erősítik vagy akár az anyasággal kapcsolatos blokkjaidat, félelmeidet oldják vagy elvezetnek a belső békességed állapotába.

Rendszeres élő csoportos coaching

Havonta tartunk csoportos coachingot, aminek mindig valami izgalmas témája lesz. Meghívok vendégelőadókat is és természetesen a témával kapcsolatos kérdéseidet is fel tudod majd tenni.

Hasznos segédanyagok

Amikor valaki a nehezített gyermekáldás rögös útján jár, rengeteg információt kell begyűjtenie. Ami fárasztó és időigényes. Milyen vizsgálatokra érdemes elmenni, milyen vitaminokat szedjek, kik a jó orvosok, milyen könyveket érdemes elolvasni a témában, milyen módszerek léteznek, amik segíthetnek könnyebbé tenni az utat és feloldani a mentális akadályokat, és még számtalan kérdés..

Világ bármely pontjáról...

Mivel minden online elérhető, a világ bármely pontjáról tudsz csatlakozni. Kényelmesen, a saját otthonodban tudod végezni a gyakorlatokat, tudod feltenni a kérdéseidet, tudsz csatlakozni a termékenységtámogató online eseményekhez. Nem kell utazási idővel, költséggel kalkulálni. A saját időbeosztásodhoz, életviteledhez tudod alakítani a gyakorlatokat.

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klub nem csak egy termékenységtámogató program, hanem egy támogató közösség is. Fogja a kezedet a kisbabádhoz felé utadon, ha arra van szükséged. Ha mélyponton vagy, segít kijönni a gödörből és menni tovább az úton.. ha egyedül éreznéd magadat, itt

Úgy csinálod, ahogy éppen neked komfortos, amire éppen szükséged van. Lehetsz csöndes résztvevője is a közösségnek, ha éppen azt érzed kényelmesnek. De lehetsz aktív tagja is, kérdezhetsz, támogathatsz, hozzászólhatsz és megtapasztalhatod az aktív részvétel erejét is.

Meddig maradjak tagja a Termékeny Vagyok Bababehívó Klubnak? 

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klub egy havi előfizetéses tagsági rendszer. Így addig maradsz, ameddig úgy érzed, adnak, támogatnak téged a termékenységtámogató gyakorlatok, a közösség.

Ez az a tagsági rendszer, ahol - nem túl jó marketing szövegként- mégis őszinte szívvel azt kívánom, hogy a lehető legrövidebb ideig maradj csak velünk, hogy utána már a baba-mama klubokhoz tudj csatlakozni!

Nézd meg, próbáld ki és ezután el tudod dönteni. Én azt mondom, hogy érdemes legalább 3 hónapot adni magadnak, de azt tényleg úgy, hogy aktívan csinálod a gyakorlatokat. A legutóbbi csoport még nem tagsági rendszerben ment. 3 hónapig dolgoztunk érzelmi- és mentális síkon a termékenységtudaton és nagyon szép eredményeket értünk el ezalatt az idő alatt is.

Mégis úgy éreztem és a visszajelzések is azt igazolták, hogy akarják a folytatást, szükség van a folytatásra, mert sokat adtak a gyakorlatok. Szép oldódásokat, felszabadulásokat, beragadásból való kilépéseket láttunk, sőt, néhány pozitív terhességi tesztet is... de azért ez jellemzően nem egy 3 hónapos téma.. .

Ezért is döntöttem úgy, hogy kiterjesztem a programot és mindenki addig tud részt venni benne, ameddig szeretne, szüksége van rá, támogatónak érzi.

Úgyhogy gyere, csatlakozz, nézd meg mi történik a Termékeny Vagyok Bababehívó Klubban! Nézd meg, hogyan tudlak téged támogatni a termékenységi utadon.. Bármikor kiléphetsz, ha úgy érzed nem neked való. Vagy ha úgy érzed, már megkaptad, amiért csatlakoztál.

Előző csoport visszajelzései..

Eddig egy csoportom volt egy három hónapos termékenységtámogató program keretében... Ennek a három hónapos programnak a teljes anyagát azonnal eléred a Képzéstárban és ezen kívül is még rengeteg anyagot. És ezek csak az azonnal elérhető anyagok. Minden hónapban bővül a képzéstár is. 

Tényleg csak néhány rövid visszajelzés a résztvevőktől. Azért név nélkül, mert ez egy bizalmas, intim téma. És csak halkan súgom, hogy pozitív tesztek fotóit is kaptam már...

"A Te történeted elmeséléseit hallgatva kaptam ehhez új erőt… olyan erőt, amit korábban nem ismertem… egész új megvilágításba került sok minden…"

"A Nálad eltöltött idő, a perspektívaszélesítés az új lehetőségek megtapasztalása egészen új távlatokat nyitott az életemben."

"Szeretném jelezni, hogy bennem biztosan elindult valami, valami nagyon jó. Olyat érzek, amit nehéz megfogalmazni, talán belső békének tudnám hívni. "

"Nagyon szeretem, ahogy látod a dolgokat, érződik a nagyon erős személyes érintettséged, az elhivatottságod, az a sok sok év, amit belepakoltál önismeretben, önfejlesztésben az életebe,  ez mind-mind nagyon átjön! Nagyon köszönök mindent!"

"Minden szavadért hálás vagyok, mert hatalmas erőt adsz!"

"Amikor jelentkeztem erre az "utazásra magammal", nem is sejtettem, hogy mennyi mindent és hogy ilyen mélységekig fogunk, fogok jutni. Örülök, hogy Rád találtam!"

Mennyibe kerül a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub havi tagsága?

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klub árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

 olyan árat akartam kitalálni, hogy tényleg bárki meg tudja fizetni, aki a nehezített termékenység útját járja, ezért nem akartam nagyon drágán adni...

 de túl olcsón se akartam, mert van egy olyan általános jelenség, hogy ha valamihez túl olcsón vagy ingyen jutunk hozzá, nem vesszük komolyan, nem értékeljük.. A Termékeny Vagyok Bababehívó Klub eredményessége szempontjából pedig különösen fontos, hogy komolyan vedd, hogy csináld a gyakorlatokat. Ez egy gyakorlati program, aminek akkor lesz eredménye, ha komolyan veszed, ha energiát fektetsz bele.

 ha azt nézem, hogy milyen értéket kapsz a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub tagjaként, akkor mégis azt mondom, hogy aluláraztam.. Mert az értéke sokkal, de sokkal több, mint az ára..

 ha bármilyen egyéni terápia, kezelés árához viszonyítok, akkor a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub havi díja nem egész egy alkalom. Ezért az összegért egy hónap alatt rengeteg olyan termékenységtámogató gyakorlatokat kapsz, melyek segítségével konkrét változásokat érhetsz el.. (és más terápiákat is nagyon jól támogat. )

 Ráadásul a tudás örök. Ezt soha senki nem veheti már el tőled. Olyan szemléletváltást hoznak az anyagok és a gyakorlatok, amik a termékenységeden túl más életterületeidre is pozitív hatással lesznek és később is bármilyen elakadásod lesz az életben, tudod őket alkalmazni.

De lássuk a konkrét számokat...

Termékeny Vagyok Bababehívó Program

havi tagsági díj

9990 Ft/hó


 Folyamatosan bővülő termékenységtámogató képzéstár már most több, mint 100 leckével

 Zárt facebook csoport tagság

 Teljes hozzáférés minden eddigi képzéshez

 Havonta 21 napos termékenységtámogató megvalósító gyakorlatosorok a facebook csoportban (április témája: termékenységtámogató boldogsággyakorlatok)

 Folyamatosan bővülő termékenységtámogató segédletek

 Korlátlan hozzáférés a Képzéstárhoz a tagságod alatt

 Termékenységtámogató meditációk

 Termékenységjóga

 Érzelmi- és mentális termékenységtámogató módszerek

 Motiváló sikertörténetek- más is volt ott, ahol te most és te is leszel ott, ahol ő most.. a gyermekeddel közös életedben...

 Folyamatos új tartalmak, gyakorlatok, módszerek, beszélgetések a termékenység témakörében...

GYIK

Nehogy valami olyan bizonytalanság miatt maradj le, amire itt megtalálod a válaszodat. Ezek a leggyakoribb kérdések.

Nagyon tetszik a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub, de járok már terápiára. Ebben az esetben is érdemes részt vennem? 

Igen, mindenképpen. Bármilyen terápiára is jársz a klubban való gyakorlatok, információk, közösség támogatása, mind-mind a terápiádat is támogatni fogják.

Nálunk fizikai meddőségi probléma van. Így is érdemes csatlakozni? 

A Termékeny Vagyok Bababehívó Klub, érzelmi- és mentális termékenység támogató klub. Ha van is fizikai probléma, amin fizikai síkon dolgoztok, gyógyszerekkel, orvosi beavatkozással, diétával, stb.. egyrészt az ezzel járó stressz kezeléséhez fontos, hogy legyenek módszereid és egy támogató közösséged. Másrészt a holisztikus szemlélet jegyében, a mentális-és érzelmi önmunka, termékenységre hangolás a fizikai termékenységedet is támogathatja. Úgyhogy igen, érdemes csatlakoznod ebben az esetben is.

Már lombikozunk. Akkor is érdemes csatlakoznom? 

Igen, a lombik folyamatát is tudod támogatni és ebben az amúgyse könnyű időszakban főleg jól jön minden támogatás.

Meddig érdemes tagnak maradni? 

Első lépésként azt mondom, hogy csatlakozz, csináld a gyakorlatokat és tapasztald meg a saját bőrödön a változást. De azt gondolom, hogy úgy érdemes belevágni, hogy azért legalább 3 hónapot adsz magadnak, de inkább fél évet. 3 hónap után már határozottan érezni fogod a jótékony hatását, ha csinálod a gyakorlatokat. (a tapasztalat az, hogy már az első hetekben érzed, de fontos, hogy türelmes legyél önmagaddal! ) 6-12 hónap között meg már igazán közel fogod érezni magadat a babádhoz.. akár már fizikailag is közel...

De tényleg őszinte szívvel kívánom, hogy minél kevesebb időt tölts velünk és csatlakozz a baba-mama klubokhoz!

 

Mindenképp kell facebookom legyen? 

Nem, anélkül is hozzáférsz a teljes Képzéstárhoz a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub oktatási felületén. És önmagában ezért az anyagért megéri a tagsági díj. De erősen javasolt a facebook csoportban is jelen lenni, mert a klub igazi közösségi élete ott zajlik.

Le lehet mondani a tagságot? 

Bármikor lemondhatod a tagságot. Ebben az esetben a fordulónapig még hozzáférsz a Termékeny Vagyok Bababehívó Klub minden felületéhez. A fordulónap után nem történik már meg a következő havidíj levonása és ekkor megszűnik a hozzáférésed is.

Ha menet közben lemondom, visszakapom a fennmaradó díjat? 

Tört tagsági díjat nem áll módunkban visszafizetni. Ez minden tagsági rendszernél így működik. Hatalmas értékű anyaghoz férsz hozzá ilyen minimális összegért, így megértésedet ezzel kapcsolatban megköszönöm. 

Van pénzvisszafizetési garancia? 

Ahogy a fönti két kérdésre adott válaszomból is következik, hogy nincs pénvisszafizetési garancia. Önmagában a Képzéstárban található anyagok értéke 20 havi tagsági díj.. Bármikor kiléphetsz, lemondhatod a fönti feltételekkel, de visszafizetési garancia nincs.

Csak bankkártyával tudok fizetni? 

Igen, csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. Ez biztosítja a havi automatikus tagsági díj levonásokat. Ez így kezelhető. Ez is teljesen bevett szokás a tagsági rendszereknél. A biztonságos stripe fizetési rendszeren keresztül megy a fizetés.

 

 

Még mindig maradt benned valami kérdés?

Ha eljutottál idáig, végig olvastad az oldalt, valószínűleg érintett vagy és megszólított a Termékeny Vagyok Bababehívó Program. Tényleg nem szeretném, ha azért maradnál le, mert bármilyen bizonytalanság maradt benned, hogy neked való-e, hogy tudna-e neked segíteni, téged támogatni a termékenységi utadon ez a program.

Örömmel veszem, ha leírod a történetedet, leírod a kérdéseidet, kétségeidet és mindenre válaszolok neked.  Ha valamiért úgy gondolom, nem neked való, azt is meg fogom írni őszintén, ez nem a rádumálásról szól, hanem az őszinte segítési szándékról.

Írj nekem az info@termekenyvagyok.hu-ra!

Ha nincs kérdés, akkor lépj egy nagyot a kisbabád felé! Várlak szeretettel!