Oldal kiválasztása

Boldogságfrekvencia SORSFORDÍTÓ Csomag

Ismerd meg a láthatatlan energiáid világát és teremtsd meg álmaid életét!

8 gyakorlati teremtő- és boldogságprogram

100+ gyakorlati boldogságlecke, teremtőgyakorlatok

8000 + résztvevő

Tapasztald meg a körülményektől független belső boldogságod teremtő erejét!

Mitől SORSFORDÍTÓ?

A Boldogságfrekvencia Sorsfordító Csomag programjai finomenergetikai szinten hangolnak át, így igazán tartós változást eredményeznek az életed minden területén

A  programok gyakorlatainak a hatására emelkedni fog a rezgésszinted, így teljesen más tudatszintről fogod látni az életedet, ezáltal teljesen más valóságot fogsz teremteni magadnak, mint eddig.

A programok gyakorlati programok, így fontos, hogy csináld a gyakorlatokat, mert akkor lesz igazán hatékony a fejlődés.

Finomenergiákkal dolgozunk, mentális és érzelmi síkon és ez fog változást hozni a fizikai valóságodba is.

Ez az igazi tartós változás, ami belőled indul ki. Ahogy te változol, ahogy változnak a gondolataid, hiedelmeid, hitrendszereid, érzéseid, úgy fog változni az is amit látsz, tapasztalsz magad körül. Azaz az életed, a körülményeid. Az életed minden területén pozitív válzotásokra számíthatsz, hiszen minden mindennel összefügg.

A boldogság a legrövidebb út önmagadhoz, hiszen a boldogság te magad vagy!

Mit tartalmaz a Boldogságfrekvencia SORSFORDÍTÓ Csomag?

1. Boldogságfrekvencia Program

Egy módszer, ami megváltoztatja az életedet! Tapasztald meg a körülményektől független belső boldogságod teremtő erejét! A Boldogságfrekvencia Program egy egyedülálló rezgésszintemelő boldogságprogram. A körülményektől független belső boldogságot tapasztalod a speciális boldogsággyakorlatok által. Olyan megközelítésben beszélünk a boldogságról, ahogyan eddig még sehol nem hallhattad. És olyan megközelítésben fogod megtapasztalni a boldogságot, ami az egész világodat fogja újraírni.

 Ha úgy érzed motiválatlan vagy, fásult vagy, egyhangú vagy, ha úgy érzed elakadás van az életedben vagy egyszerűen csak nyitott vagy a fejlődésre, tanulásra, önismeretre, várlak szeretettel ezen a különleges önismereti utazáson!

 20 lecke, videók, hanganyagok, boldogsággyakorlatok

 Értéke: 24.990 Ft (most a Sorsfordító csomag részeként)

Eddigi résztvevők száma: 1231 fő

2. Tudatos Teremtés Program

Vonzás törvénye a gyakorlatban. Több könyvet olvastál már a témában és szeretnéd végre a saját bőrödön is megtapasztalni a vonzás törvényét? Szeretnéd tudatosan teremteni az életedet? Van egy (vagy több) célod, amiket szeretnél megvalósítani? Szeretnéd jobban megérteni a "furcsa véletleneket", belelátni a láthatatlan energiák misztikus világába? 

A Tudatos Teremtés Programban lépésről lépésre megmutatom, hogyan lesz a gondolati magból, a a fizikai valóságodban megjelenő matéria, esemény...

A Tudatos Teremtés Program gyakorlatai által megtapasztalod a teremtő erődet, ami magabiztosságot és lelkesedést fog adni  minden álmod megvalósításához.

Többek között olyan izgalmas témákat érintünk, mint a teremtés energiatesteink tükrében, a teremtés lépései, elengedés, párhuzamos valóságok, a vizualizáció. Mindezt gyakorlati  megközelítésben, sok személyes példával. Várlak szeretettel!

 24 lecke, videók, hanganyagok, teremtő gyakorlatok

 Értéke: 24.990 Ft (most a Sorsfordító csomag részeként)

 Eddigi résztvevők száma: 3211 fő

3. Bőségteremtő Program

Eleged van a pénzügyi nehézségekből? Itt az idő, hogy örökre elfelejtsd ez a fogalmat! Unod, hogy minden a pénz körül forog, de méginkább a pénz hiánya körül?
Mostantól a pénz nem lesz téma, csak az, milyen régi és új vágyaidat valósítod meg a pénzedből. Szeretnél végre anyagi bőségben élni? Hidd el, ez neked is jár! Nem ismerlek, nem ismerem a helyzetedet, de megmutatom, hogy bárhol élsz, bármi a munkád, akármennyit is keresel most, ez tökéletesen lényegtelen! Pont ugyanannyi az esélyed a jólétre, a bőségre, mint bárki másnak. Persze, csak ha akarod…

 20 lecke, videók, hanganyagok, bőségteremtő gyakorlatok

 Értéke: 24.990 Ft (most a Sorsfordító csomag részeként)

 Eddigi résztvevők száma: 1849 fő

4. Megbocsátás Program

Szabadítsd fel magad a harag terhe alól! Tedd le végre a mázsás súlyokat, amiket cipelsz! Tapasztald meg a MEGBOCSÁTÁS felszabadító erejét az életed minden területén!

 20 lecke, videók, hanganyagok, megbocsátás gyakorlatok

 Értéke: 24.990 Ft (most a Sorsfordító csomag részeként)

 Eddigi résztvevők száma: 894 fő

5. Elégedett vagyok Program

Te is beleesel abba a hibába, hogy hajszolod a céljaidat és közben elfelejtesz élni, boldog lenni, elégedett lenni? Nem veszed észre mennyi csoda van az életedben ITT és MOST? Régen éreztél átfogó ELÉGEDETTSÉGET az életedben? Tapasztald meg az ELÉGedettség békességét!

 12 lecke, videók, hanganyagok, elégedettség gyakorlatok

 Értéke: 19.990 Ft (most a Sorsfordító csomag részeként)

 Eddigi résztvevők száma: 692 fő

6. Hála Program

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a hálának varázsereje van. Olyan azonnali változásokat és csodákat képes hozni az életedbe, amiről még álmodni se mertél. És az a jó hírem van, hogy ez a varázserő mindenkiben ott van. Benned is! Csak edzeni kell a “hálaizmokat”… Éppen ezt fogod tenni a Hála Program segítségével. Már az első napon érezhető lesz a változás, a 4 hetes program során pedig az életed minden területét átitadod hálával.

 20 lecke, videók, hálagyakorlatok az életed minden területére

 Értéke: 19.990 Ft (most a Sorsfordító csomag részeként)

 Eddigi résztvevők száma: 495 fő

7. Elengedés Miniprogram

Milliószor hallottad már, hogy engedd el és akkor megkapod? Próbáltad így, próbáltad úgy, de eddig még nem érkezett meg az igazi elengedés? Mégis mi a titka az elengedésnek? Mire is jó az elengedés? Mit is kell elengednünk? Miért is kell elengednünk?

 10 lecke, videók, hanganyagok, elengedésgyakorlatok

 Értéke: 9.990 Ft (most a Sorsfordító csomag részeként)

 Eddigi résztvevők száma: 284 fő

8. Ima teremtő ereje Miniprogram

Tapasztaltad már az ima teremtő erejét? Amikor szinte megmozdul a világ az imád hatására? Amikor érzed a kapcsolatot a Teremtővel? Amikor azonnali választ kapsz, hogy “célba ért” az imád? 

Az Ima teremtő ereje Miniprogram során mindezt megtapasztalhatod...

 10 lecke, videók, hanganyagok, ima gyakorlatok

 Értéke: 9.990 Ft (most a Sorsfordító csomag részeként)

 Eddigi résztvevők száma: 304 fő

Mire számíts, ha részt veszel a Boldogságfrekvencia SORSFORDÍTÓ programban?

1. A Boldogságfrekvencia Program gyakorlatai által...

megtapasztalod a körülményektől független belső boldogság csodáját.

DE MIT IS JELENT EZ A GYAKORLATBAN?

Elárulok egy nagy titkot! A legtöbb esetben totálisan fordítva ülünk a lovon. Folyamatos hajtásban vagyunk, hogy egyre jobbak legyenek a körülményeink és azt hisszük, hogy majd akkor boldogabbak is leszünk, ha jobb állásunk, több pénzünk, szebb házunk, jobb autónk, stb... lesz...

EZ EGY ÓRIÁSI TÉVHIT!

A még furcsább az, hogy még csak nem is attól leszünk boldogok, ha sok barátunk van vagy szerető család vesz körül vagy egészségesek vagyunk...

Van ebben egy óriási csavar, amit a legtöbb ember nem vesz észre, ezért válik az egész élete egy nagy boldogságkergetéssé.

FORDÍTSUK CSAK MEG A HELYZETET!

Éppen attól lesznek meg ezek a dolgok az életünkben, mert BOLDOG-ok vagyunk! Ezek nélkül is. Csak úgy. Önmaguntól, önmagunkban. Mindenkitől és mindentől függetlenül. Ez a boldogságérzés olyan rezgésteret hoz létre, ami elkezdi vonzani a bőséget életünk minden területén.

2. A Tudatos Teremtés Program teremtő gyakorlatainak hatására...

...megtapasztalod a saját teremtő erődet. Végre nem csak olvasni fogsz a vonzás törvényéről és nem mások sikertörténetein csodálkozol, hanem a saját életed válik CSODÁVÁ!

A saját életedben, a saját bőrödön tapasztalod a gondolat teremtő erejét. És nem csak tapasztalod, megtanulod tudatosan használni is álmaid megvalósításához.

Érzékennyé válsz a finomenergiákra és birtokában leszel olyan technikáknak, melyekkel a boldogságod, céljaid szolgálatába tudod állítani ezeket az energiákat.

Megérted az életed nagyobb összefüggéseit, ezáltal sokmindent teljesen más megvilágításban fogsz látni, ami felszabadít régen cipelt terhek alól. Ez a felszabadulás pedig új utakat, új lehetőségeket fog megnyitni.

Tudatossá válsz a gondolataidra, érzéseidre, szavaidra és megtapasztalod micsoda varázserő rejlik bennük. Micsoda varázserő rejlik benned....

3. A Bőségteremtő Program hatására...

...teljesen átalakul a pénzzel való kapcsolatod. Saját bőrödön fogod megtapasztalni, ahogy a bőség árad feléd. A lényeg, hogy a változás természetesen fog jönni az életedbe. Ahogy változol belülről, úgy fognak változni az életed külső körülményei is.

Nem biztos, hogy azonnal lottót nyersz, de ahogy búcsút intesz a szegénységtudatodnak és erősíted a bőségtudatodat, úgy fog megtalálni a pénz is. Mert a pénz is csak energia. Lehet fizetésemelés, új munka, új megbízás, nyeremény, örökség, régen vágyott ingatlaneladás…, bármilyen formában érkezhet a bőség. Egy biztos, ha megtisztítod neki az utat, akkor érkezni fog.

4. Megbocsátás Program

A megbocsátás gyakorlása által az életed minden területén pozitív változást fogsz tapasztalni.

A megbocsátás felszabadít a lelki terhek alól, emeli a rezgésszintedet, megtalálod általa a belső békédet és a teremtés is jobban fog menni, legyen szó bőségről vagy bármi másról, amire vágysz!

Szinte kivétel nélkül mindenkinek van feladata a megbocsátással. Számtalan kisebb-nagyobb sebet szerzünk életünk során és nem tanultuk meg, mit kezdjünk ezekkel a sebekkel. Nem tanultuk meg, hogyan tudjuk begyógyítani ezeket a sebeket.

A Megbocsátás Program által egy olyan megoldáscsomagot kapsz, aminek a segítségével képessé válsz önmagadat meggyógyítani. Képessé válsz letenni a terheket, amiket a felhalmozott sérelmek által cipelsz.

A te döntésed, hogy elsajátítod-e a megbocsátás művészetét. Egy olyan tudást kapsz, ami megváltoztatja az egész életedet..

5. Az Elégedett Vagyok Program...

lehet, hogy elsőre ez nem tűnik annyira “űtős” programnak, mint a Tudatos Teremtés Program vagy a Bőségteremtő Program, mégis talán a legnagyobb változást fogja hozni az életedbe. Feltűnés nélkül, nem óriás tüzijátékkal, csinadrattával… Csak úgy csendesen, észrevétlenül, gyengéden, simogatva a lelkedet. 🙂

Az önfejlesztés korában élünk, a csapból is az folyik, hogy fejlődj, tanulj, érd el a céljaidat, küzdj, legyél több, sikeresebb, boldogabb, stb…

Ez természetesen mind segítő szándékkal, és sokszor nagyon hasznos is, mégis van, hogy épp ellenkezőleg sül el, mint ami az eredeti cél volt vele.. Egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Folyamatosan csak a céljainkért küzdünk, olvassuk az önfejlesztő könyveket, hogy mégis hogyan tudunk többek, jobbak, sikeresebbek, boldogabban lenni..

Minél többet olvasunk, minél többet tanulunk, annál inkább azt érezzük, hogy még mindig sehol nem vagyunk az áhított sikertől, céltól, fejlődési szinttől. Még mindig van mit elérni, megvalósítani, még mindig van ami több és jobb annál, mint ami most van. Mindig van tovább és tovább… Ez nyughatatlanségot, elégedetlenséget szül.

De kell-e egyáltalán fejlődni? Kell-e ez az örökös kergetése valaminek, amit igazából soha nem is érhetünk el?

Az ELÉGedett Vagyok Programnak éppen ez a célja. Igen, némiképp ellentmondásos, hiszen ez is egy önfejlesztő program. Akkor most fejlődjek abban, hogy hogyan ne akarjak fejlődni? De tényleg valami ilyesmit fogsz tapasztalni a program során..:)

ELÉG vagy. ELÉG az életed. Nem kell, hogy több legyél, nem kell, hogy jobb legyél, nem kell, hogy sikeresebb legyél, nem kell, hogy boldogabb legyél! ELÉG jó vagy úgy, ahogy vagy!

Minden ami az ELÉGedettségedhez kell ott van benned ITT és MOST!

Ez sokszor ijesztő, hiszen azt hisszük, hogy az ELÉGedettség a fejlődésünket akadályozza. Azt hisszük, ha elégedettek vagyunk azzal ami van, akkor beletörődünk a helyzetünkbe, megállítjuk a fejlődésünket. Valójában azonban éppen az ELÉGedettség maga a fejlődés.

Attól, hogy elégedett vagy az életeddel, elégedett vagy önmagaddal, nem állítod meg az életedet. Pont, hogy hagyod, hogy megtörténjen veled az élet!

Éppen az elégedetlenséggel állítod meg az életedet. Az elégedetlenséggel a figyelmed folyamatosan életed hiányain van, ezzel éppen ebben a hiányban tartod magad. Míg az elégedettséggel a bőség állapotába kerülsz és még több bőséget, még több elégedettséget vozol az életedbe.

“Az elégedettség nem abból fakad, hogy mindent megkapsz, hanem abból a megnyugvásból, hogy nem kaphatsz meg mindent.”

-Csontos Mária-

6. A Hála Program során...

...részletesen végigmegyünk az egész életeden, az összes életterületeden, az összes kapcsolatodon, a múltadon, jeleneden és jövődön. Nem marad ki semmi.  A hála gyakorlatok által minden életterületedet átitatod a hála varázserejével.

A Hála Program során mindhárom idősíkon dolgozunk, így nem csak a jelenedet, de a múltadat és a jövődet is átitatjuk hálával.

A hála egy nagyon hétköznapi fogalomnak tűnik, illetve az utóbbi időben talán kicsit elcsépeltnek is, de amikor túllépünk a hétköznapiságán és a közhelyes értelmezésén, akkor tapasztaljuk meg, milyen csodákra képes a HÁLA érzése- vagy inkább létállapota- az életünkben.

Amikor az elméletet átülteted a gyakorlatba és nem csak olvasol és beszélsz a háláról, hanem a hálagyakorlatok során meg is tapasztalod, akkor fognak megnyílni a kapuk az életedben a csodákra.

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a hálának varázsereje van. Olyan azonnali változásokat és csodákat képes hozni az életedbe, amiről még álmodni se mertél.

7. Elengedés Miniprogram

Milliószor hallottad már, hogy engedd el és akkor megkapod? Próbáltad így, próbáltad úgy, de eddig még nem érkezett meg az igazi elengedés?

Mégis mi a titka az elengedésnek?

Mire is jó az elengedés? Mit is kell elengednünk? Miért is kell elengednünk?

Unalomig halljuk, olvassuk az “Engedd el!” bátorításnak szánt felszólítást manapság önismereti, spirituális körökben. Sőt, biztos előfordul, hogy mi is mondjuk másoknak segítségként, jó tanácsként. De mit is jelent pontosan ez az elengedés? Mit is kell elengednünk és miért?

A legbosszantóbb az tud lenni, amikor azt mondják, hogy engedd el és akkor megkapod! Na persze, de ha valamire vágyom, azt mégis hogy engedjem el? Ha valamire vágyunk, akkor azt eszünk ágában sincs elengedni. Mégis, valóban így működik ez a bizonyos teremtés, vonzás törvénye. Elkerülhetetlenül része az elengedés is. És a legtöbbször itt akadunk el. Görcsösen ragaszkodunk álmainkba, elképzeléseinkbe, céljainkba és közben nem vesszük észre, hogy éppen ez a ragaszkodás tart minket távol a megvalósulástól.

Gyere és tapasztalj velünk! Mi nem csak beszélünk az elengedésről, hanem tapasztaljuk, megéljük az elengedés szabadságát.

8. Ima teremtő ereje Miniprogram

Tapasztaltad már az ima teremtő erejét? Amikor szinte megmozdul a világ az imád hatására? Amikor érzed a kapcsolatot a Teremtővel? Amikor azonnali választ kapsz, hogy “célba ért” az imád?

Mitől lesz erő az imádban?

Az imát általában a vallásokkal mossuk össze...

"Nem imádkozom, mert nem vagyok vallásos."

"Azt se tudom, hogy kell imádkozni."

"Kihez imádkozzak, ha nem vagyok vallásos?"

"Nem tudom, hogy kezdjek neki.."

Tipikus imával kapcsolatos kifogások...

A szó klasszikus értelmében én nem vagyok vallásos. Meg vagyok keresztelve, jártam gyerekkoromban hittanra, a legjobb barátnőm kersztény értékek szerint éli az életét, ilyenformában része az életemnek a kereszténység. Én mindig azt szoktam mondani, hogy nekem saját vallásom van. Cimkék nélküli vallás. Soha nem értettem a vallások közti ellentéteket, hiszen mindegyik ugyanarról szól, csak más történeten keresztül adja át a híveknek.

Én annyira nem kaptam vallásos nevelést, hogy apukám elől a megkeresztelésemet is eltitkolták. Évekkel később derült ki, amiből persze óriási családi balhé lett. A kisöcsém már nincs is megkeresztelve emiatt. Apukám azt vallotta, hogy majd ha felnövünk, akkor eldöntjük, hogy milyen vallást szeretnénk követni.

Azt hiszem ez egy lázadás is volt az ő részéről, mert az ő anyukája nagyon vallásos volt és kicsit bele is bolondult ebbe. Valószínű nem a vallásba, hanem mániás-depressziós volt és ahogy erősödtek a tünetek, egyre szenvedélyesebben lobogtatta a Szentírást mindannyiunknak. Apukámnak ezt fájdalmas volt nézni. Ezért lehetett ez az ellenállás. Halála előtt néhány nappal azonban olyat mondott, amit ha nem a saját fülemmel hallok, valószínűleg nem hiszem el. Az én ateista, materiális apukám arról a bizonyos fényről beszélt az alagút végén. Hogy már hívják őt.. Azt hiszem ez volt az első bizonyosság számomra, hogy a halállal nincs vége a létezésnek.

A halála után 180 fokos fordulatot vett az életem. Felnőttem. Ugyan már 23 éves voltam, de  mégis akkor nőttem föl igazán. Egyik pillanatról a másikra. És elkezdtem megtapasztalni a saját hitemet, a saját “vallásomat”. Saját megélések alapján. Hálás voltam neki/nekik, amiért nem kaptam vallásos nevelést, így teljesen tisztán tapasztalhattam meg a sajátomat. És hálás voltam neki azért is, hogy a halálával olyan kapukat nyitott meg, amik kitágították a világomat a láthatóról a láthatón túlira is.

Ezután találkoztam az imával is. Így tapasztaltam meg az ima csodálatos teremtő erejét. Sokat kísérleteztem vele, hogy is kell ezt csinálni. Hogy lesz “hatékony” az ima? Igen, tudom, furán hangzik és furán néz ki így leírva, mégis imádkozni is meg kell tanulni. És itt nem az ima szövegére vagy a kéztartásra gondolok. Hanem arra, hogy mi az ami megnyitja a kapukat, a csatornát a teremtő energiák felé?

Éreztem mikor erőtlen és mikor van ereje. Éreztem, mikor akad el és mikor ér célt. Hogy kihez? Istenhez? Az Univerzumhoz? Önmagamhoz? Ezeken a kérdéseken is végigmentem és megéltem, hogyan tudok az ima kegyelmi állapotába kerülni és ezen keresztül megélni a Teremtőt.

Ennek a sok-sok kísérletezésnek a tapasztalásait szeretném átadni neked az Ima teremtő ereje Miniprogramban. Olyan gyakorlati trükkök, praktikák, amiknek a mentén te is el tudsz kezdeni kísérletezni és megtapasztalni a saját életedben, milyen ereje van az imának!

Ha szoktál imádkozni, ha nem, ha vallásos vagy, ha nem, akkor is garantált az AHA élmény!

Ennek a nyolc programnak az össz értéke, ha külön-külön vásárolnád meg őket, 159.920 Ft.

De most úgy döntöttem, hogy kísérleti jelleggel összecsomagolom az elmúlt évek legsikeresebb programjait és így, csomagban, most óriási kedvezménnyel jutsz hozzá a teljes Boldogságfrekvencia SORSFORDÍTÓ gyakorlati tudásanyaghoz.

A látható mindig a láthatatlan eredménye...

Mennyibe kerül a Boldogságfrekvencia SORSFORDÍTÓ csomag?

A Boldogságfrekvencia SORSFORDÍTÓ csomag árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

A Boldogságfrekvencia SORSFORDÍTÓ Csomag nyolc önismereti, rezgésszintemelő boldogságprorgamból áll. Ennek a nyolc programnak az össz értéke 159.920 Ft.

Az elmúlt 7 év tapasztalata az, hogy ha valaki az egyik programot végigcsinálta, szépen sorban haladt a többivel is. Így a legtöbben mind a nyolc programot végigcsinálták..

 Éppen ezért találtam ki, hogy összecsomagolom a 8 programot és adok rá egy őrült kedvezményt, hogy tényleg mindenki számára hozzáférhetővé tegyem ezt az értékes tudásanyagot, ami már több ezer ember életét változtatta meg az elmúlt években.

 De azért túl olcsón se akartam adni, hiszen ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A Boldogságfrekvencia SORSFORDÍTÓ csomag, ahogy írtam színtiszta gyakorlat. Itt a siker és a hatékonyság szempontjából kulcsfontosságú, hogy beletedd az idődet és a munkádat, szorgalmasan megcsináld a gyakorlatokat. Biztos te is tapasztaltad már, hogy ingyen letöltöttél valamit, aztán el is felejtetted, nem foglalkoztál vele vagy abbahagytad a felénél (tisztelet a kivételnek, de nagy átlagban ez így működik). Viszont, ha adtál érte pénzt, akkor motiváltabb vagy, hogy időt és energiát is fektess bele és láss csodát, a csodák is jönni fognak..;)

Azt is vizsgáltam, hogy milyen konkrét pénzbeli eredményeket hoztak ezek a tudásanyagok a résztvevőknek az elmúlt években és a tapasztalat az, hogy szinte kivétel nélkül- főleg a Bőségteremtő Program gyakorlatai által- hogy ennek akár a többszöröse is visszajön a gyakorlatok hatásása.. (nem kamu, nézd meg a visszajelzéseket...).

Ráadásul a tudás örök. Ezt soha senki nem veheti már el tőled. Olyan szemléletváltást hoznak az anyagok és valóban olyan pozitív változást, ami az életed minden területére kihat...  Így ez az összeg nem költség, hanem befektetés.. Befektetés egy minőségibb, teljesebb, boldogabb énedbe, életbe...

De nem csigázlak tovább, leleplezem a Boldogságfrekvencia SORSFORDÍTÓ Csomag árát...

a 8 rezgésszintemelő, teremtő önismereti boldogság program azonnali és örökös hozzáférése, több, mint 100 teremtő és boldogság- és teremtő leckével, ha most megrendeled, 159.920 Ft helyett most mindössze

29.990 Ft

Fontos dolog #1:

A fizetés után azonnal hozzáférsz a teljes oktatási anyaghoz. Mind a nyolc program összes leckéjéhez. Teretmőgyakorlatokhoz, bőségteremtő gyakorlatokhoz, rezgésszintemelő boldogsággyakorlatokhoz, megbocsátás gyakorlatokhoz, stb...

Fontos dolog #2:

A tudásnyaghoz örökös hozzáférést kapsz. Így nem kell rohannod a leckékkel, tudod a saját ütemedben csinálni a gyakorlatokat.

Fontos dolog #3:

Ez kedvezményes csomag ár korlátozott ideig érvényes. 

Ki tartja a Boldogságfrekvencia Programokat?

Kiss Kata- a Boldogságfrekvencia Programok megálmodója

Boldogságterapeuta, spirituális life coach, jógaoktató vagyok. Bár nem szeretem cimkézni magamat…

Sok iskolát csináltam az elmúlt években, csinálok a mai napig és fogok is valószínű életem végéig, de az igazi iskola nekem a nagybetűs ÉLET. Az elmúlt éveimet tudatos tapasztalással, kísérletezéssel töltöttem és töltöm a mai napig. Minden, amit a programjaimon átadok, saját tapasztalataimból született. Éppen ezért állítottam össze ezeket a Boldogságfrekvencia Programokat, hogy mindazt a csodát, amit az elmúlt évek során tapasztaltam, te is megtapasztalhasd!

16 évvel ezelőtt, amikor édesapám meghalt, gyökeresen megváltozott az életem. Azt szoktam mondani, hogy hihetetlenül hálás vagyok neki azért, amit 23 év alatt tanultam tőle, amíg élt, de mindez semmi ahhoz képest, amit halála után tanultam általa, tőle.

Olyan világ nyílt meg előttem, ami azelőtt ismeretlen volt. Elkezdtem érezni az energiákat, beleláttam más világokba. Ezek először természetesen összezavartak, megrémisztettek. Hosszú folyamat volt, amíg a helyükre tudtam tenni ezeket az ismeretlen tapasztalásokat. Sokszor voltam nagyon mélyen, ilyenkor ez az egész életemre kihatott. Párkapcsolati problémák, anyagi mélypontok. Ezekből hiába álltam föl, mindig megástam magamnak a következő gödröcskét, amibe beleeshettem, hogy megint kimászhassak belőle. Mert időbe telt, de felismertem, hogy ezt én kreálom magamnak. Én "akarom" a nehézségeket. Én teremtem magamnak a mélypontokat.

Aztán egy szép reggelen jött a felismerés… De nem ám csak olyan felismerésecske… Igazi, fejbekólintás. Inkább megvilágosodás. Mintha egy szempillantás alatt minden megváltozott volna.

Nem értettem miért vagyok kiborulva. Nem értettem az egész helyzetemet. Egyszercsak azt láttam, hogy minden csodás körülöttem. Amit eddig tragédiának láttam, attól kezdve észre se vettem. Elkezdtem az energiákat figyelni, majd tudatosan használni.

Egyszerűen csak boldog voltam, a jelenben éltem. A napi 12 óra munkát lecseréltem napi 12 óra jógára, sétára, zenehallgatásra, meditációra…

És akkor elkezdtem élni...

Rájöttem, hogy az a fő életcélom, hogy nincs életcélom. Egyszerűen boldognak lenni a jelenben! Ezek közhelyeknek tűnhetnek, amíg az ember nem éli át.

Olyan magasságokba vittem a rezgésszintemet, hogy teljesen kiszálltam ebből az őrült világból. Teljesen függetlenítettem magamat a körülményektől.

Mindentől és mindenkitől függetlenül BOLDOG voltam! Megtaláltam a belső békémet.

Nem vártam el semmit, csak LÉTEZTEM! És ekkor megindult felém az élet.

Nap, mint nap csodákkal találtam szembe magam. Fölültem erre a boldogsághullámra és olyan csodálatosan elrendeződött körülöttem minden.

Néhány hónap elteltével tudtam venni egy autót, kötöttem egy fantasztikus üzletet, amiből egy biztonságot nyújtó passzív jövedelmem lett, párkapcsolati problémáim elsimultak.

Minden megérkezett, amire előtte görcsösen vágytam, akartam. És amikor már nem érdekelt, amikor már nem volt fontos, egyszerűen csak jött.

Azóta eltelt jó pár év és elkezdtem tudatosan figyelni hogyan működhet mindez. Olyan intenzíven éreztem az energiákat, mint még soha.. Pontosabban előtte a létezésükről se tudtam. Kezdett összeállni a kép. Elkezdtem kísérletezni az energiákkal, a teremtő erőmmel. Egy olyan, addig ismeretlen, láthatatlan világ tárult elém, ami teljesen rabul ejtett. A legjobb az egészben az volt, hogy ezek az energiák hétköznapi dolgokban materializálódtak.

Sokan azt gondolják, hogy a spiritualitás valami nagyon elvont dolog, hogy aszkétaként kell élni hozzá és lemondani az élet minden öröméről. De nem! Én imádok élni! Imádom a világi dolgokat! Ezekkel az energiákkal teremtettem az autómat, a pénzemet, amik elég materiális dolgoknak tűnnek (első ránézésre legalábbis..:))

Nyilván teljesen más szemmel látom ezeket a dolgokat. Ugyanazt látom, mint eddig, csak mintha távolabbról nézném. Jobban rálátok, jobban látom a teljes egészet.

Olyan időt élünk, hogy a Föld rezgésszintje is folyamatosan emelkedik, amihez fokozatosan minden ember is alkalmazkodik. Ezért érezzük a nyugtalanságot, a káoszt a világban.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek rossz napjaim és folyamatos boldogság-eufóriában úszkálok azóta. Ahogy minden fejlődési folyamatban, ebben is vannak stagnálások, megpihenések és kicsi visszaesések is. Ez természetes. Ha te is tapasztalsz ilyet, ne ijedj meg, jó úton vagy!

De azt tudom, hogy visszaút már nincs. Kinyitottam egy kaput, amit már becsukni nem lehet. De nem is akarom, mert egy csodálatos világ tárult elém!

Ebbe a csodálatos világba vezetlek be téged is a Boldogságfrekvencia Programjaim során.

Nem a boldogság a siker következménye, hanem a siker a mély, belső boldogságod következménye.

Ti mondtátok...

“Ha tudnád hányszor gondolok Rád szeretettel, s mindarra a hihetetlen változásra ami az utóbbi fél évben az életemben végbement! Más ember lettem. Hála és köszönet mindenért Áramoljon vissza az életedbe mindaz a segítség amit te adsz másoknak! Ölelésem: Erika”

-Verbáné Szegedi Erika-

“Már elvégeztem Kata két programját (2×4 hét) és minden nap csinálom a Hála kihívást. Elmondhatom, hogy másképp látom a világot, az életet. Folyamatosan változom, így változnak a körülmények, változnak a körülöttem élő emberek, minden kizárólag pozitív irányba. úgy érzem, kitágul a világ és minden lehetséges! Ezért minden egyes nap hálát adok Katáért! Köszönöm! ”

-Magyari Szilvia-

Amit most valóságodként észlelsz, az csupán apró darabkája a téged körülvevő csodának.

“Bennem hatalmas változásokat okozott a Bőségteremtő Program. Szinte az első naptól kezdve éreztem, hogy valami  változik, hogy úgy mondjam, kinyílt a világ, kinyílt az én szemem, elkezdtem beengedni a csodát az életembe. A programnak hála olyan dolgokat fedeztem fel újra, amikről nem is álmodtam.”

-Kovács-Zoratti Adri-

“A változások már az első napokban elkezdődtek. Sokkal jobb kedvem lett, magasabb lett a rezgésszintem, boldogabb voltam. Ami pozitív változás nagyon hamar bekövetkezett az életembe az az, hogy a pénz nem menekült el előlem olyan gyorsan, ahogyan egyébként szokott. Költöttem, megvettem, ami kellett, de mégis mintha ott maradt volna a pénztárcámban. A program attól különleges, hogy Kata végig veletek van, olyan, mintha mellettetek sétálna és fogná a kezeteket. Nagyon kedves, nagyon közvetlen, nagyon szeretem a videóit. Most az a tervem, hogy újracsinálok minden gyakorlatot, újra elolvasok mindent, mert ebből soha nem elég, úgy érzem.” 

-Földmíves Bernadett- 

"A Boldogságfrekvencia és a Bőségteremtő Program hatására az életem gyökerestül megváltozott pozitiv értelemben. Sokat köszönhetek neked. A Böségteremtö Program is segitett. Azóta nincsenek anyagi gondjaim.

Ezért jelentkeztem most a Tudatos Teremtés Programra is. Ebben a programban  szeretném megtanulni megtapasztalni a magasabb rezgésszinteket, a még pozitívabb hozzáállást  az élethez, emberekhez...

Biztos vagyok benne, hogy sokat fogok tanulni töled..."

-Patarica Erika- 

Nem tudsz semmi újat tanulni az életed során, csak tapasztalások által emlékezni arra, amit mindig is tudtál.

“Kata! Már most azt mondom, hogy az a tudás, amit ez a program tartalmaz, 115.000 forintot is megért volna! Nagyon várom a további videókat, szívesen és lelkesedéssel csinálom a napi gyakorlatokat, imádom a felismeréseket és biztos, hogy még legalább 2 másik programodon is részt veszek. (Sokan legalább ennyi pénzt elkértek és töredékét sem nyújtották annak, amit Te adsz!)  Köszönet és hála! :)”

-Nagy Katalin-

“Kata hihetetlenül érzi és érti az Univerzum energiáit, az egész rendszert, az összefüggéseket. Olyat letisztult és egyértelmű, ahogy átadja a tudását, ahogy elmagyarázza az amúgy láthatatlan energiák világát, amilyet még senkitől nem hallottam.

-Nyírády Adrienn-

"Olyan az életem, mint az álom, csodálattal beszélek róla és ezt mindet Katának köszönhetem. Nagyon hálás vagyok neki, annak, amit kidolgozott, amit kitalált, megteremtett és átad nekünk. Mindig mosolygok azon, hogy bárcsak több lett volna a Bőségteremtő Programnak a díja, ugyanis egy nap alatt a kétszeresét keresem! MIndenkinek szívből ajánlom, amit Kata tanít, mert ahogy elkezditek, a rezgéseitek, a napjaitok, a mosolyotok egyre jobbak lesznek.”

-Fábián Jani-

“Olyan helyekről jöttek be 10-20-30 ezer forintok,  amiről soha nem gondoltam volna. Működik a program és nagyon szívesen ajánlom, hogy vegyél részt a Bőségteremtő Programban. Sokszor számomra csodaszámba megy az, ami velem történik!”

-Lukács Tamás-

100% boldogság garancia

Nem szeretném, hogy azt érezd, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, hiába csináltad meg a gyakorlatokat, nem azt az eredményt kaptad, nem azt a hatást érte el, amit vártál, csak jelezd a jelentkezésedtől számított 30 napon belül és visszaadom az árát. 

Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap a saját életemben is és most már a több, mint 8000 résztvevő visszajelzése alapján.

 

Ezért adom jó szívvel a 100% boldogság garanciát!

... ha még mindig hezitálnál, ezzel megkönnyítettem a döntésedet, hiszen így már tényleg nincs veszítenivalód!

Ha megszólított, ha kíváncsivá tett, ha magadénak érzed, úgy érzed szükséged lenne rá, adj esélyt neki, adj esélyt magadnak!;)