Maximum 500 fő tud élőben csatlakozni

Idén ez az utolsó 'Meddőségből termékenységbe' webinár, ne maradj le! 

Ingyenes ÉLŐ online előadás- Hogyan hangold magadat meddőségből termékenységbe?

Dátum: 2023. november 28. kedd, 18 óra I Helyszín: online

Megmutatom, hogyan tudod a gondolataidat és az érzelmeidet termékenységre hangolni!

Ezen az INGYENES webináron...

 

 elmondom, hogy hogyan működik a teremtő erőd. Hogyan tudod a gondalataidat és az érzéseidet folyamatosan termékenységtudatban tartani.

 elmondom, hogyan tudod megkönnyíteni és lerövidíteni a gyermeked felé vezető utadat..

 elmondom, miért fontos, hogy holisztikusan szemléljük önmagunkat, a termékenységünket is...

 elmondom, mi volt az a belső mentális- és érzelmi munka, ami a meddőség diagnózisától a kislányom megszületéséig vezetett...

Dátum: 2023. november 28. kedd 18:00 I online

Kiss Kata- termékenységmentor

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Limitált létszám..

Maximum 500 fő tud élőben csatlakozni a webinárhoz.

November elején tartottam már egy "teltházas" webináriumot, de több, mint kétszeres túljelentkezés volt, emiatt úgy döntöttem kiírok még egy időpontot.  

A létszám most is maximum 500. Az ingyenes webinárra érkezési sorrendben fogom beengedni a résztvevőket, így arra kérlek, valamivel korábban csatlakozz majd. (de majd úgyis küldök pontosabb infót előtte minden jelentkezőnek)

Aki esetleg most sem fér be az 500-ba, felvételről meg tudja nézni utána a teljes előadást. 

A lényeg, hogy mindenképp regisztrálj, megoldjuk, hogy minden információ eljusson mindenkihez!

 

Neked szól a webinár, ha...

 ha te is a nehezített gyermekáldás útját járod..

 ha most készülsz az első lombikra..

 vagy ha már több sikertelen lombikon vagy túl..

 ha most kaptad meg a sokkoló diagnózist...

 ha hosszú ideje próbálkoztok és nem jön össze a baba...

 ha sokszor érzed magadat stresszesnek...

 ha rohadtul magányosnak érzed magad a meddőség útján...

 ha tele vagy félelemmel, hogy hogyan leszel anya...

 ha eleged van a meddőséggel járó érzelmi hullámvasútból...

 ha érzed, tudod, hogy a szíved nem hazudik abban, hogy a kisbabád vár rád, csak egyelőre nem találod az utat hozzá...

Ki tartja a webinárt?

Kiss Kata termékenységmentor, hivatásában 8 éve foglalkozik a gondolatok és az érzelmek teremtő erejével, több ezer ember életét változtatták meg segítő programjai.
Saját maga is megkapta anno a "meddőség" cimkéjét az orvosoktól, most boldog családként él férjével és a gyönyörű 1,5 éves kislányukkal.
A webináriumon elmeséli, milyen belső munka vezetett ide és konkrét eszközöket is ad a kezedbe, hogy te is át tudd hangolni magadat meddőségből termékenységbe!
Kiss Kata vagyok. 9 éve vagyok ANYA, de az egyetlen kislányom, Bori, csak tavaly áprilisban született. ❤
Az én utam is rögös volt, sok pofonnal, sok padlóra kerüléssel és fölállással. Sok felismeréssel, tanulással és fejlődéssel.
Férjemnek azoospermiája van (egyáltalán nincs életképes spermium), így tudtuk, hogy nem lesz sima az út, de azt akkor a legrosszabb rémálmomban sem gondoltam, hogy amikor végre belekezdünk a lombikba, velem is közlik a dokik, hogy minimális az esélye, hogy saját petesejtből kisbabám szülessen.
 
34 évesen olyanok a petefészkeim, mintha 45 lennék..
Mondta akkor az orvos. Korai petefészek kimerülés. Ez volt az ítélet.
Van, hogy az ember hirtelen a legrosszabb rémálmában találja magát...
 
Innen indult az igazi belső munka a kislányomhoz vezető utamon. Tudtam, hogy ha képes voltam a testemet a félelmeimmel, negatív gondolataimmal "elrontani", akkor ez visszafele is működni fog és képes vagyok "megjavítani" is.
A történetemhez hozzátartozik, hogy akkor már life coachként, segítőként dolgoztam és a fő témám a belső boldogság és a gondolatok teremtő ereje, a tudatos teremtés volt.
Évek óta sikeresen alkalmaztam az életem más területein.
És tulajdonképpen ez volt az óriási felismerés, hogy itt is sikeresen teremtettem a gondolataimmal és az érzéseimmel, csak sajnos nem voltam rájuk elég tudatos, így a félelmek és a negatív érzések nyomot hagytak a testemen is.
 
De ez a felismerés izgatottsággal töltött el. Hiába mondta több orvos, hogy ez nem visszafordítható és hogy ezzel nincs mit tenni, én tudtam, hogy van, ami túlmutat az orvostudományon.
Annyira erősen és annyira egyértelműen éreztem a kisbabámat a szívemben, hogy teljes bizonyosság volt bennem, hogy ő LÉTEZIK és hamarosan a karomban is tarthatom! ❤
 
Elkezdtem tudatosan dolgozni a gondolataimon, érzéseimen és ezzel párhuzamosan persze testi szinten is dolgoztam magamon, a termékenységemen. 
Kigyomláltam mindent, ami úgy éreztem, a kisbabám és közém áll. Kigyomláltam negatív gondolati mintákat, kigyomláltam félelmeket, sok helyen tágítottam ki a valóságomat, kigyomláltam kapcsolatokat is az életemből.
Igazi nagytakarítás volt, vérrel, verítékkel és nem, nem volt könnyű. Piszok nehéz volt. De tudtam, hogy az út végén ott vár a kisbabám.
 
És tényleg ott várt. Mert máshogy nem is történhetett volna. Nem tudtam milyen út vezet felé, de azt tudtam, hogy addig töröm az utat, addig indulok el újabb és újabb utakon, míg végre egymásra nem találunk.
 
Az, hogy ő itt van velem, életem legnagyobb csodája és áldása. De közben tudom azt is, hogy milyen tudatos és fegyelmezett munka is áll emögött a csoda mögött. Mert a csodákért tenni is kell!
Életem végéig és még azután is minden áldott nap hálát adok érte és hálát adok magamért, az erőmért, a kitartásomért is!
 
Régóta feszít belülről, hogy segítsek sorstársaknak a személyes tapasztalataimmal is és a szakmai tudásommal is.
Ez az online előadás az első lépése a termékenységmentor utamnak és már most izgatottsággal tölt el, ahogy látom lelki szemeim előtt, hogy külditek  boldogan a két csíkos tesztek fotóit és persze az első babafotókat...
 
Van egy zárt facebook csoportunk is, minden regisztrálónak elküldöm e-mailben annak a linkjét is.
 
És hamarosan jövök egy komplex mentális- és érzelmi  termékenység támogató programmal is, amiben azon túl, hogy minden tapasztalatomat megosztom veled, hogy mik segítettek nekem a kislányomhoz eljutni, konkrét módszereket is adok, amiknek a segítségével hatékonyan el tudod engedni a negatív gondolati mintáidat és negatív érzéseidet, amik jelenleg akadályként tornyosulnak előtted a kisbabád felé vezető utadon. Kézenfogva vezetlek ezen az úton... 
Erről is fogok részleteket elárulni a webináriumon...
 
Addig is a legfontosabb, hogy tudd, nem véletlen érzed a kisbabádat a szívedben! Lélek szinten már kapcsolódtatok és meg fogjátok találni az utat egymáshoz fizikai síkon is!!

Meddőségből termékenységbe- mentális- és érzelmi termékenységre hangolás ingyenes webinár

Dátum: 2023. november 28. kedd 18:00 I online

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Regisztrálj most!

termekenyvagyok.hu