Ingyenes ÉLŐ online előadás- Hogyan hangold magadat meddőségből termékenységbe?

Dátum: 2024. március 28. csütörtök, 18 óra I Helyszín: online

Meddőségből termékenységbe ingyenes webinár

...megmutatom, hogyan tudod a gondolataidat és az érzelmeidet termékenységre hangolni!

Limitált létszám. Max. 500 fő.

Eddig 481 jelentkező.

Ne maradj le!

Ezen az INGYENES webináron...

 

 elmondom, hogy hogyan működik a teremtő erőd. Hogyan tudod a gondalataidat és az érzéseidet folyamatosan termékenységtudatban tartani.

 elmondom, hogyan tudod megkönnyíteni és lerövidíteni a gyermeked felé vezető utadat..

 elmondom, miért fontos, hogy holisztikusan szemléljük önmagunkat, a termékenységünket is...

 elmondom, mi volt az a belső mentális- és érzelmi munka, ami a meddőség diagnózisától a kislányom megszületéséig vezetett...

Dátum: 2024. március 28. csütörtök 18:00 I online

Kiss Kata- termékenységmentor

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Neked szól a webinár, ha...

 ha te is a nehezített gyermekáldás útját járod..

 ha most készülsz az első lombikra..

 vagy ha már több sikertelen lombikon vagy túl..

 ha most kaptad meg a sokkoló diagnózist...

 ha hosszú ideje próbálkoztok és nem jön össze a baba...

 ha sokszor érzed magadat stresszesnek...

 ha rohadtul magányosnak érzed magad a meddőség útján...

 ha tele vagy félelemmel, hogy hogyan leszel anya...

 ha eleged van a meddőséggel járó érzelmi hullámvasútból...

 ha érzed, tudod, hogy a szíved nem hazudik abban, hogy a kisbabád vár rád, csak egyelőre nem találod az utat hozzá...

Ki tartja a webinárt?

Kiss Kata termékenységmentor, hivatásában 8 éve foglalkozik a gondolatok és az érzelmek teremtő erejével, több ezer ember életét változtatták meg segítő programjai.
Saját maga is megkapta anno a "meddőség" cimkéjét az orvosoktól, most boldog családként él férjével és a gyönyörű 2 éves kislányukkal.
A webináriumon elmeséli, milyen belső munka vezetett ide és konkrét eszközöket is ad a kezedbe, hogy te is át tudd hangolni magadat meddőségből termékenységbe!
Kiss Kata vagyok. 10 éve vagyok ANYA, de a kislányom, Bori, csak két éve született meg. ❤ 
És nem, nem a matek nem megy, hanem akkor váltam ANYÁVÁ, amikor a szívemben megszületett a kislányom. Ez volt 10 éve. Ezután 8 évet vártam még rá, hogy a karomban tarthassam végre. ❤ 
Az én utam is rögös volt, sok pofonnal, sok padlóra kerüléssel és fölállással. Sok felismeréssel, tanulással és fejlődéssel.
A diagnózis: korai petefészek kimerülés. Több orvost is végigjártam, hátha valaki mond valami bíztatót, de mindegyik ugyanazt mondta, hogy minimális az esélye, hogy saját petesejtből kisbabám szülessen.
 
34 évesen olyanok a petefészkeim, mintha 45 lennék..
Mondták az orvosok. Korai petefészek kimerülés. Ez volt az "ítélet".
Van, hogy az ember hirtelen a legrosszabb rémálmában találja magát...

Innen indult az igazi belső munka a kislányomhoz vezető utamon. Tudtam, hogy ha képes voltam a testemet a félelmeimmel, negatív gondolataimmal "elrontani", akkor ez visszafele is működni fog és képes vagyok "megjavítani" is.

A történetemhez hozzátartozik, hogy akkor már life coachként, segítőként dolgoztam és a fő témám a belső boldogság és a gondolatok teremtő ereje, a tudatos teremtés volt.
Évek óta sikeresen alkalmaztam az életem más területein.
És tulajdonképpen ez volt az óriási felismerés, hogy itt is sikeresen teremtettem a gondolataimmal és az érzéseimmel, csak sajnos nem voltam rájuk elég tudatos, így a félelmek és a negatív érzések nyomot hagytak a testemen is.
 
De ez a felismerés izgatottsággal töltött el. Hiába mondta több orvos, hogy ez nem visszafordítható és hogy ezzel nincs mit tenni, én tudtam, hogy van, ami túlmutat az orvostudományon.
Annyira erősen és annyira egyértelműen éreztem a kisbabámat a szívemben, hogy teljes bizonyosság volt bennem, hogy ő LÉTEZIK és hamarosan a karomban is tarthatom! ❤
 
Elkezdtem tudatosan dolgozni a gondolataimon, érzéseimen és ezzel párhuzamosan persze testi szinten is dolgoztam magamon, a termékenységemen. 
Kigyomláltam mindent, ami úgy éreztem, a kisbabám és közém áll. Kigyomláltam negatív gondolati mintákat, kigyomláltam félelmeket, sok helyen tágítottam ki a valóságomat, kigyomláltam kapcsolatokat is az életemből.
Igazi nagytakarítás volt, vérrel, verítékkel és nem, nem volt könnyű. Piszok nehéz volt. De tudtam, hogy az út végén ott vár a kisbabám.
 
És tényleg ott várt. Mert máshogy nem is történhetett volna. Nem tudtam milyen út vezet felé, de azt tudtam, hogy addig töröm az utat, addig indulok el újabb és újabb utakon, míg végre egymásra nem találunk.
 
Az, hogy ő itt van velem, életem legnagyobb csodája és áldása. De közben tudom azt is, hogy milyen tudatos és fegyelmezett munka is áll emögött a csoda mögött. Mert a csodákért tenni is kell!
Életem végéig és még azután is minden áldott nap hálát adok érte és hálát adok magamért, az erőmért, a kitartásomért is!
 
Régóta feszít belülről, hogy segítsek sorstársaknak a személyes tapasztalataimmal is és a szakmai tudásommal is. 
Ez az online előadás az első lépése a termékenységmentor utamnak és már most izgatottsággal tölt el, ahogy látom lelki szemeim előtt, hogy külditek  boldogan a két csíkos tesztek fotóit és persze az első babafotókat...
 
És hamarosan jövök egy komplex mentális- és érzelmi  termékenység támogató programmal is, amiben azon túl, hogy minden tapasztalatomat megosztom veled, hogy mik segítettek nekem a kislányomhoz eljutni, konkrét módszereket is adok, amiknek a segítségével hatékonyan el tudod engedni a negatív gondolati mintáidat és negatív érzéseidet, amik jelenleg akadályként tornyosulnak előtted a kisbabád felé vezető utadon. Kézenfogva vezetlek ezen az úton... 
Erről is fogok részleteket elárulni a webináriumon...
 
Addig is a legfontosabb, hogy tudd, nem véletlen érzed a kisbabádat a szívedben! Lélek szinten már kapcsolódtatok és meg fogjátok találni az utat egymáshoz fizikai síkon is!

Ne maradj le te se!

"A Te történeted elmeséléseit hallgatva kaptam ehhez új erőt… olyan erőt, amit korábban nem ismertem… egész új megvilágításba került sok minden…"

"A Nálad eltöltött idő, a perspektívaszélesítés az új lehetőségek megtapasztalása egészen új távlatokat nyitott az életemben."

"Szeretném jelezni, hogy bennem biztosan elindult valami, valami nagyon jó. Olyat érzek, amit nehéz megfogalmazni, talán belső békének tudnám hívni. "

"Nagyon szeretem, ahogy látod a dolgokat, érződik a nagyon erős személyes érintettséged, az elhivatottságod, az a sok sok év, amit belepakoltál önismeretben, önfejlesztésben az életebe,  ez mind-mind nagyon átjön! Nagyon köszönök mindent!"

"Minden szavadért hálás vagyok, mert hatalmas erőt adsz!"

"Amikor jelentkeztem erre az "utazásra magammal", nem is sejtettem, hogy mennyi mindent és hogy ilyen mélységekig fogunk, fogok jutni. Örülök, hogy Rád találtam!"

Meddőségből termékenységbe- mentális- és érzelmi termékenységre hangolás ingyenes webinár

Dátum: 2024. március 28. csütörtök 18:00 I online

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Regisztrálj most!

Gyakori kérdések

Visszanézhető lesz a webinár?

Igen, a webinárról felvételt készítek és mindenki, aki regisztrált, megkapja a felvételt.

Tudok tőled kérdezni a webináron?

Igen, a webinár végén lesz kérdezz-felelek rész, ahol fel tudod tenni a kérdéseidet. Ehhez azonban mindenképp élőben kell csatlakozz a gebinárhoz. 

Akkor is érdemes részt vennem, ha már benne vagyunk a lombik folyamatban?

Mindenképp. Bárhol is tartasz a termékenységi utadon, biztos vagyok benne, hogy lesznek hasznos, inspiráló, lélekemelő információk számodra a webináron. Várlak szeretettel!

Akkor is érdemes részt vennem, ha az őszi webináron ott voltam?

A téma ugyan ugyanaz, mégis azt mondom, hogy igen, érdemes így is részt venned most is a webináron. Az önfejlesztő könyvek is ilyenek, hogy időről időre érdemes újra levenni a polcról, mert mindig tartogatnak valami újat számunkra. Arról nem beszélve, hogy nagyon inspiráló lesz a webinár, új erőt, lendületet fog adni. A kérdezz-felelek résznél meg új, hasznos kérdések, témák fognak felmerülni és persze te is fel tudod tenni a kérdéseidet. Várlak szeretettel!

termekenyvagyok.hu

info@termekenyvagyok.hu